Фан Клуб: Партизан

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Што ова нова фора а ?! Како што има и кај нас такви има и кај вас... Криминалци , Убијци , Наркомани има на секоја трибина... Ниедна навивачка груа не е сосема чиста (за поголемите зборувам)

da be,najnova fora,od pred 3 dena .......

poentata mi e deka se izgubi navijackiot duh,vise nema idenje tepanje so goli race pa da se vidi koj e posilen....u posledno vreme so nozevi se resavaa stvarite ama ova ja premina sekoja merka........da go zastrela so pistol......

isto taka mi e filmot deka dodeka imase minuta molcenje za firmasot

glodarite ne go ispostuvale a delije imaa 3 paroli ........

glodarite mislam deka nemaat pocit kon niedna navijacka grupa,ufurani se deka se najdobri na svet i deka nikad nema da ima podobri navijaci od niv a ustvari kako navijacka grupa se stoka.......slaba organizacija,poslednive godini gi nemase ,ovaa se podobri poso imaa uspesi so kosarkata a i u fudbal za srekja se opravija......

mislis deka ja ne sakam da gledam derbi kako vcerasnoto i 3-te minati. fantasticno e deka se vrakja kultot na derbito ama fali stadionot da bide poln a lugjeto ne idat poso gledaat deka se desavaat sranja.......

samo steta sto vcera sudijata ja zaeba rabotata. partizan go imase prvoto poluvreme ,zvezda go imase vtoroto i bas sakav da gledam penali ,ama jbg sea ,shit happens .........

PxFxCx

Јужни Фронт
Член од
15 септември 2007
Мислења
452
Поени од реакции
4

poentata mi e deka se izgubi navijackiot duh,vise nema idenje tepanje so goli race pa da se vidi koj e posilen....u posledno vreme so nozevi se resavaa stvarite ama ova ja premina sekoja merka........da go zastrela so pistol......

glodarite mislam deka nemaat pocit kon niedna navijacka grupa,ufurani se deka se najdobri na svet i deka nikad nema da ima podobri navijaci od niv a ustvari kako navijacka grupa se stoka.......slaba organizacija,poslednive godini gi nemase ,ovaa se podobri poso imaa uspesi so kosarkata a i u fudbal za srekja se opravija......

mislis deka ja ne sakam da gledam derbi kako vcerasnoto i 3-te minati. fantasticno e deka se vrakja kultot na derbito ama fali stadionot da bide poln a lugjeto ne idat poso gledaat deka se desavaat sranja.......

samo steta sto vcera sudijata ja zaeba rabotata. partizan go imase prvoto poluvreme ,zvezda go imase vtoroto i bas sakav da gledam penali ,ama jbg sea ,shit happens .........
Не брате ни вие не сте цвеќе за мирисанје, Обични лицемери каде бевте со вашето едноминутно молчење за Мирко , за Сале Панич , Перо Седлак и други кои се избодени до смрт во тепачка, а ова со пиштолот било како одговор на случката пред тоа кога Фирмаши пукле и тешко повредиле Гробар од Земун. Гробари - Југ се ПРВА о рганизирана навијачка група на Балканот ( освен грција ) (ако си слишнал за Казнена Експедиција и Пампи , ако не прашај го татко ти ). Последниве неколку години пад у Гробарството имаше поради бојкотот но се тоа помина и фала богу пак се враќаме на стара стаза... Ние фураме Англиски Фазон , а вие Италиански фазон а сите знаеме кој се Англичаните а кој се жабарите нели ?! Кај нас работат дланките и гласот а кај вас картоните и кесињата... Ние повеќе го сакаме Партизан отколку што ја мразиме жлезда , вие повеќе го мразите Партизан отколку што ја сакате жлезда... Луѓе на исток и на запад не идат усте од 2000 кога циганчињата упаднаа на теренот и почнаа да тепаат по играчите и по управата на Партизан... не знам каде го има тоа...
И уште нешто имаш Фан Клуб : Црвена Жлезда, па тамо сери си колку сте јачи и колку само вие имате почит кон други навивачки групи.

Член од
12 јануари 2008
Мислења
468
Поени од реакции
68
pa partizan moze da pobedi samo neregularno,drug nacin ne postoi.......

uzivajte glodari,malce radost i za vas......... i nemoj samo ako se sretneme pistol da mi izvadite............
не треси глупости бе се дешава и не ни треба помош од судија да ги тепаме циганите се гледа дека партизан се боље од звезда а звезда пропаѓа срамота е за српскиот фудбал ова со наместени трансфери и бркање на претседателот срамотаааа никад нема да земете титула

Член од
12 јануари 2008
Мислења
468
Поени од реакции
68

еј немој да ми збориш за кошарка молим те партизан се светлосни години пред звезда у кошарка ги тепаа панатинаикос,европски шампиони,ги тепаа тау керамика, стигнаа до четвртфинале евролига и престани не трескај

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
so e odlicno be,cist gol na milijas go ponisti idiotot sudija...... toj treba da se provoza u gepek zaradi ova......crnecot bese u ofsajd a milijas bese 2 metra pozadi odbranata i po site pravila za pasiven ofsajd toa bese regularen gol....

inace,ja gleav samo vtoro poluvreme i mozam da kazam deka samo eden klub imase na teren ,zvezdaaaaaaaa.......... a vtoriot gol isto bese daden od prekin kade sto pred toa ne postoese faul nad jovetic..........

prvi 30 min imalo samo sedenje na sever i paroli za ubieniot firmas od vojvodina.....RIP brate......... a vtoro poluvreme pocna so koreografija,fantasticna slika na kosovo kako srce vo centarot na trobojkata.............

novoto zname "zemlja slavnih vitezova" bese odlicno isto taka.........

glodari,se izvlekovte sega ama koj posleden se smee ,najlsatko se smee......

pozz do vas,i ne vi ja cestitam pobedata poso e neregularna.............
AAAA BOLI LI P...I EDNI E AKO DE POPLACETE SI MALCE KE VI POMINE KAKO SO VIKAAT STARITE KE SI NAJDETE PARICKA:pos2: ALI NE TREBA DA SE SEKIRATE BE IZGUBIVTE OD PARTIZAN TOA SVATETE GO KAKO PRIVILEGIJA

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92

ABE COVECE SVESTI SE MALCE NEMOJ DA BIDES INAT KOGA I SAM ZNAES DEKA I CIGANITE KE GO NAPREVEA ISTOTO SO I GROBARI DOKOLKU BESE ZAGINAL "GROBAR"TUKA SE E CISTO KAO SUZA MOZDA OD COVECKI ASPEKT NE E DOBRO ALI JEBI GA

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
abe so se raspravate treba da slavime dvojna kruna zedovme po koj znaj koj pat a tie od zvezda neka jadat gomna kolku sakaat najdobri sme

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
ajde ajde...odime vo liga na sampioni

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Не брате ни вие не сте цвеќе за мирисанје, Обични лицемери каде бевте со вашето едноминутно молчење за Мирко , за Сале Панич , Перо Седлак и други кои се избодени до смрт во тепачка, а ова со пиштолот било како одговор на случката пред тоа кога Фирмаши пукле и тешко повредиле Гробар од Земун. Гробари - Југ се ПРВА о рганизирана навијачка група на Балканот ( освен грција ) (ако си слишнал за Казнена Експедиција и Пампи , ако не прашај го татко ти ). Последниве неколку години пад у Гробарството имаше поради бојкотот но се тоа помина и фала богу пак се враќаме на стара стаза... Ние фураме Англиски Фазон , а вие Италиански фазон а сите знаеме кој се Англичаните а кој се жабарите нели ?! Кај нас работат дланките и гласот а кај вас картоните и кесињата... Ние повеќе го сакаме Партизан отколку што ја мразиме жлезда , вие повеќе го мразите Партизан отколку што ја сакате жлезда... Луѓе на исток и на запад не идат усте од 2000 кога циганчињата упаднаа на теренот и почнаа да тепаат по играчите и по управата на Партизан... не знам каде го има тоа...
И уште нешто имаш Фан Клуб : Црвена Жлезда, па тамо сери си колку сте јачи и колку само вие имате почит кон други навивачки групи.
zvezdas nema nikogo ubieno so ogneno oruzje. ti vikam deka site pocnaa so nozevi da se presmetuvaat i toa mi smeta.znam deka ako se znae deka edni nosat nozevi togas i drugite nema da bidat glupi pa da ne nosat......
partizan ima kompleks od zvezda.i bas kako sto kaza ,pojse vi e merak da izgubi zvezda otkolu da pobedi partizan........ja znam grobari koi se falele deka vo evrposki ramki koga igrala zvezda so bayern ili so milan navijale za protivnikot......gledam kaj e angliski fazon,ne postoi vise,gleam samo deka nisto ne praat osven sto go tupat so pesnite.ni koreografija,ni bakljada,a isto taka gleam deka italijanite zaedno so argentincite imaat najjaka tifo-scena vo svetot,pa ti vidi sea koj e fura cij fazon.........
kurov moj 2000,toa e u poslednite 2 godini prvenstveno zaradi opagjanja na kvalitetot na fudbalot a vtoro poso gledaat deka se desavaat sranja.ja dobro se sekjavam deka dodeka igrase kezman za partizan imase stalno puni tribini a kezman si otide pd partizan u 2001.........

не треси глупости бе се дешава и не ни треба помош од судија да ги тепаме циганите се гледа дека партизан се боље од звезда а звезда пропаѓа срамота е за српскиот фудбал ова со наместени трансфери и бркање на претседателот срамотаааа никад нема да земете титула

so se desava be.lani tepavte prvpat na marakana posle ne znam kolku godini a na jna uste se ceka da pobedite.da ne nemavte pomos od sudija vcera.aj kazi mi sea deka golot na milijas e neregularen pa da te smetam za neznajko.......kako sto dojde redot na dzaja ,taka kej dojde redot i na zeka i bjeka,ama oni ne se u zemjata pa na moze policijata da gi privede,ako mislis deka i oni se cisti togas se lazes. sea vo tek e obracunavanja so fudbalskata mafija,nikoj ne e posteden,pa duri ni pretesedatelot na fss na kogo mu se zakanuva zatvorska kazna od 11 godini......

еј немој да ми збориш за кошарка молим те партизан се светлосни години пред звезда у кошарка ги тепаа панатинаикос,европски шампиони,ги тепаа тау керамика, стигнаа до четвртфинале евролига и престани не трескај
nikoj en ti zbori za kosarka.samo kazav deka se vratija na tribina grobaro otkako vidoa deka moze da ide podobro.imam kazano i porano a eve kje ti povtoram deka imate respect za kosarkata...........

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Колку и да сакам оваа изјава неможам а да не ја постирам кажана од капитенот на Партизан Стеван Јоветич.
[SIZE=-1]Tukli su me svi, mada sam već navikao na to. Ali, Gaj bije kao sveti Ilija - izjavio je Jovetić. [/SIZE] [SIZE=-1] - U većem delu utakmice bilo smo bolji i imali još nekoliko šansi[/SIZE]

[SIZE=-1]:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
[/SIZE]

Член од
12 јануари 2008
Мислења
468
Поени од реакции
68

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
ne znam so e provokacijata????????
vie vikate deka ne ste stoka kako navijacka grupa a ja vi dokazuvam so fakti deka ste tokmu toa..........

a za fudbal so da zboram?????? deka tepavte necesno,deka dvete ekipi imaa po edno poluvreme,deka trebase da se pucaat penali,toa e vise kazano...........

Член од
18 април 2008
Мислења
593
Поени од реакции
10
Prvo poluvreme Partizan 2 poluvreme Zvezda i ne se raduvajte na pobeda koja ni malku ne ja zasluzivte ponistem gol od kade go vide ofsajdot ne znam da bese priznaen golot Zvezda ke pobedese so 4-2 ama jbg kriminal

Kajgana Shop

На врв Bottom