Не брате ни вие не сте цвеќе за мирисанје, Обични лицемери каде бевте со вашето едноминутно молчење за Мирко , за Сале Панич , Перо Седлак и други кои се избодени до смрт во тепачка, а ова со пиштолот било како одговор на случката пред тоа кога Фирмаши пукле и тешко повредиле Гробар од Земун. Гробари - Југ се ПРВА о рганизирана навијачка група на Балканот ( освен грција ) (ако си слишнал за Казнена Експедиција и Пампи , ако не прашај го татко ти ). Последниве неколку години пад у Гробарството имаше поради бојкотот но се тоа помина и фала богу пак се враќаме на стара стаза... Ние фураме Англиски Фазон , а вие Италиански фазон а сите знаеме кој се Англичаните а кој се жабарите нели ?! Кај нас работат дланките и гласот а кај вас картоните и кесињата... Ние повеќе го сакаме Партизан отколку што ја мразиме жлезда , вие повеќе го мразите Партизан отколку што ја сакате жлезда... Луѓе на исток и на запад не идат усте од 2000 кога циганчињата упаднаа на теренот и почнаа да тепаат по играчите и по управата на Партизан... не знам каде го има тоа...
И уште нешто имаш Фан Клуб : Црвена Жлезда, па тамо сери си колку сте јачи и колку само вие имате почит кон други навивачки групи.
zvezdas nema nikogo ubieno so ogneno oruzje. ti vikam deka site pocnaa so nozevi da se presmetuvaat i toa mi smeta.znam deka ako se znae deka edni nosat nozevi togas i drugite nema da bidat glupi pa da ne nosat......
partizan ima kompleks od zvezda.i bas kako sto kaza ,pojse vi e merak da izgubi zvezda otkolu da pobedi partizan........ja znam grobari koi se falele deka vo evrposki ramki koga igrala zvezda so bayern ili so milan navijale za protivnikot......gledam kaj e angliski fazon,ne postoi vise,gleam samo deka nisto ne praat osven sto go tupat so pesnite.ni koreografija,ni bakljada,a isto taka gleam deka italijanite zaedno so argentincite imaat najjaka tifo-scena vo svetot,pa ti vidi sea koj e fura cij fazon.........
kurov moj 2000,toa e u poslednite 2 godini prvenstveno zaradi opagjanja na kvalitetot na fudbalot a vtoro poso gledaat deka se desavaat sranja.ja dobro se sekjavam deka dodeka igrase kezman za partizan imase stalno puni tribini a kezman si otide pd partizan u 2001.........
не треси глупости бе се дешава и не ни треба помош од судија да ги тепаме циганите се гледа дека партизан се боље од звезда а звезда пропаѓа срамота е за српскиот фудбал ова со наместени трансфери и бркање на претседателот срамотаааа никад нема да земете титула
so se desava be.lani tepavte prvpat na marakana posle ne znam kolku godini a na jna uste se ceka da pobedite.da ne nemavte pomos od sudija vcera.aj kazi mi sea deka golot na milijas e neregularen pa da te smetam za neznajko.......kako sto dojde redot na dzaja ,taka kej dojde redot i na zeka i bjeka,ama oni ne se u zemjata pa na moze policijata da gi privede,ako mislis deka i oni se cisti togas se lazes. sea vo tek e obracunavanja so fudbalskata mafija,nikoj ne e posteden,pa duri ni pretesedatelot na fss na kogo mu se zakanuva zatvorska kazna od 11 godini......
еј немој да ми збориш за кошарка молим те партизан се светлосни години пред звезда у кошарка ги тепаа панатинаикос,европски шампиони,ги тепаа тау керамика, стигнаа до четвртфинале евролига и престани не трескај
nikoj en ti zbori za kosarka.samo kazav deka se vratija na tribina grobaro otkako vidoa deka moze da ide podobro.imam kazano i porano a eve kje ti povtoram deka imate respect za kosarkata...........