the Consigliere
не читам дугачки постови
- Член од
- 17 јуни 2007
- Мислења
- 5.595
- Поени од реакции
- 263
Што ова нова фора а ?! Како што има и кај нас такви има и кај вас... Криминалци , Убијци , Наркомани има на секоја трибина... Ниедна навивачка груа не е сосема чиста (за поголемите зборувам)
da be,najnova fora,od pred 3 dena .......
poentata mi e deka se izgubi navijackiot duh,vise nema idenje tepanje so goli race pa da se vidi koj e posilen....u posledno vreme so nozevi se resavaa stvarite ama ova ja premina sekoja merka........da go zastrela so pistol......
isto taka mi e filmot deka dodeka imase minuta molcenje za firmasot
glodarite ne go ispostuvale a delije imaa 3 paroli ........
glodarite mislam deka nemaat pocit kon niedna navijacka grupa,ufurani se deka se najdobri na svet i deka nikad nema da ima podobri navijaci od niv a ustvari kako navijacka grupa se stoka.......slaba organizacija,poslednive godini gi nemase ,ovaa se podobri poso imaa uspesi so kosarkata a i u fudbal za srekja se opravija......
mislis deka ja ne sakam da gledam derbi kako vcerasnoto i 3-te minati. fantasticno e deka se vrakja kultot na derbito ama fali stadionot da bide poln a lugjeto ne idat poso gledaat deka se desavaat sranja.......
samo steta sto vcera sudijata ja zaeba rabotata. partizan go imase prvoto poluvreme ,zvezda go imase vtoroto i bas sakav da gledam penali ,ama jbg sea ,shit happens .........