Начини за заработка за тинејџер?

• Креатор на темата Креатор на темата Anonimen
  • Време на започнување Време на започнување
Oд едноставна причина што во Црна Гора има побарувачка на работна сила како во никоја од твоите наведени земји.:toe:
brat vo italija i grcja ako nema pobaruvacka ti ne si normalen,sekoja drzava sto iskaca na more ili pak e clen na EY im treba rabotna sila,samo segde ne plakaat ednakvo primer ne e isto da si kelner ili sanker vo italija vo venecija i vo budva... ti imas info kako plakaat u crna gora ili onaka si kazuvas deka turizamot im e vo podem...:pos2:

Значи вака со еден другар за еден месец најдовме 20 кг бакар значи земавме 8000 и ги делевме, железото не се исплати да го собираш и боље немој. А веќе стварно ако не можеш да најдеш бакар боље ти е да го препродаваш, значи да го купиш од некој за 300 а после да го шитнеш за 400 што е многу исплатливо само треба да најдеш некој кој ке ти го купи за 400

Е аман на кој го дадеете.. јас как шо знам тука у ср има посебни места дека шо се продават тии работи и не можам да го шитнам јас за колко сакам туку они колку ми дават.. тка да имат си опредеелно колко од кило да земат...

ziti se od kade ja najde crna gore veke ako go zima pasosot neka ide italija,grcka(ne e pozelno),spanija pa makar i bugarija,ama u crna gora sto majka bara bolje e vise da ide vo hrvatska ako ide nataka
Мислам дека темава беше начин за заработка на тинејџер,,, будала сум па сеа ќе идам у италија итн??? хмхммх

Е аман на кој го дадеете.. јас как шо знам тука у ср има посебни места дека шо се продават тии работи и не можам да го шитнам јас за колко сакам туку они колку ми дават.. тка да имат си опредеелно колко од кило да земат...
Значи у Скопје не се секаде истите цени така да треба да го најдеш тој што го купува за најмногу а тешко да го најдеш па после кога веќе си сигурен дека ќе заработиш ќе го купиш од тој што има најниска цена у град. Не е баш чесно тоа

abe.. da ste zensko i da se 18+ imam rabota za vas.. moze i masko da proba, ali neznam kolkava e pobaruvackata :) na web kamera se raboti, nikoj ne ve znae.. vo moj stan, moja oprema... na procent...2-3 saati rabota na den. extra zarabotuvacka! ..... seriozno ...

abe.. da ste zensko i da se 18+ imam rabota za vas.. moze i masko da proba, ali neznam kolkava e pobaruvackata :) na web kamera se raboti, nikoj ne ve znae.. vo moj stan, moja oprema... na procent...2-3 saati rabota na den. extra zarabotuvacka! ..... seriozno ...
abe ti si budala :pos::pos::pos::pos:

hehe.. znam. ali ima kesh.. toa ke ti kazam.. nenormalni se strancive..

Како асистент на некој од занаетиве може приближно убава пара да се заработи. Јас лично помагав на паркетар минатово лето и 140 Евра за 4 недели земав.. :)

СПОРТКА ОБЛОЖУВАЛНИЦА????? таму се парите:vozbud:

Лани работев за време на школска година од март до мај во Pizza Fast Food , а од наредната недела почнувам во нешто слично на ајриш паб
a предлози? ... бутик, кафич, сендвичара, трафика, маркет... кој шо си сака... работа има.. можеш и конци у конфекција да сечеш, само ако сакаш да работиш

Или како некој, ако си добар на интернет, во правење страни и постирање на содржински теми на истите, тогаш отвори си страна, стави си реклами и ете ти пари. Но, претходно треба да знаеш некои работи. :)

Најдобар начин на заработка ви е продавање на метали и неметали. Значи за 1кг бакар добивате 400ден а 1кг бакар би го нашле и на заебанција, само треба малку да се потрудиш, едно 3-4 саата дневно у барање али 4 стотки убаво би ви дошле после тоа
А кај да најдиме бакар??? Треба да копаме негде??? :):):)

Многу начини нема за заработка на тинејџер освен како што рече ако имаш некои метали,и ако можеш преку изработка на веб сајтови

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom