Секс во кола?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Е сеа за Ферари се нема толку пари :) ама и Голф 4 ке заврши работа :)

--- надополнето ---

Фала на советот. Инаку ја имаме пробано втората поза и баш е топ :)
hahaha ako odime taka mnogu nemaat ni za golf 4
tebe koja kola ti e omilena za takva rabta ili samo vo golf se vozis :)

hahaha ako odime taka mnogu nemaat ni za golf 4
tebe koja kola ti e omilena za takva rabta ili samo vo golf se vozis :)

Мене омилени можат да ми бидат многу, ама нема бирање тука, кој каква кола има-таква, ама да ти кажам право во голфот воопшто не ми е лошо таман си е има место за зе :)

Мене омилени можат да ми бидат многу, ама нема бирање тука, кој каква кола има-таква, ама да ти кажам право во голфот воопшто не ми е лошо таман си е има место за зе :)
skromna si obzavam skromni
vazen e coveko ne e vazna tolku kolata i da ima muzika i zatemneti sakla oti na brat mi go fatija taka kako pleska ama on e kriv mnogu saka avantura ete mu

skromna si obzavam skromni
vazen e coveko ne e vazna tolku kolata i da ima muzika i zatemneti sakla oti na brat mi go fatija taka kako pleska ama on e kriv mnogu saka avantura ete mu
Да да така е! Инаку немора да се иде на јавни места има толку скришни места надвор од градот и таму си на мира

Ае, нели е забрането секс на јавно место, вклучително и секс во кола?!

Забрането е и на црвено да пешачки да поминеш па тоа не гледам дека те спречува.

забрането е, ама кога нема каде тогаш мора во кола. Мене лично не ми е нашто нај ама немаме секогаш можност да отидеме дома :)

Ае нека ми забранат .. ќе се набутам у некое затуцано место , ќе спремам колата и ќе почнам со „работа“ .. Шо да не ми дојде некој цајкан у некоја нива и да ми каже : Дечко но факинг хир ..

Е сега ако сакаш да се туцаш на појавно место , е тогаш поарно имај си спремено 1.200 евра ( мислам толку беше казната ) , за 10 минутни задоволство :D

забрането е, ама кога нема каде тогаш мора во кола. Мене лично не ми е нашто нај ама немаме секогаш можност да отидеме дома :)

Па шо не се јавите бе, луѓе сме колеги од форум... може кај мене в дневна или спална... ја нема да учествувам.
Само ќе гледам, пијам пиво и грицкам переци.

Како море кој каква кола има

А мењачо :tv:

:devil3: Ќе ве бришам, оти ми ја уништувте темата :devil2:

А, колку лесно можам да средам се.

Само се зезам, тоа е ваше мислење, неможам да го променам. Така ко викате, така нека биди. Ама немојте да ја барате колата во зорт ситуација :) особено ако е караван а дома имате 10 луѓе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom