На задно седиште нема ? Има како нема , сеа зависи која поза ја сакаш , најдобра е у скут да ти седе .Глупо е малце зашто нема доволно место, а после тоа што ќе бидеш укочен и два дена ќе те болат нозете, тоа е плус
За машко е убаво зашто седи и ужива, а во случајов кадешто јас сум женско и не е баш зашто после мускулите од нозете ме кинат ко да сум истрчала 20кмНа задно седиште нема ? Има како нема , сеа зависи која поза ја сакаш , најдобра е у скут да ти седе .
Како ќе ја памтиш вечерта инакуЗа машко е убаво зашто седи и ужива, а во случајов кадешто јас сум женско и не е баш зашто после мускулите од нозете ме кинат ко да сум истрчала 20км
Повеќекратен-континуиран оргазам?Како ќе ја памтиш вечерта инаку
Хаха точно!Повеќекратен-континуиран оргазам?
Наивентивност .. он нека се потпре на задното седиште , ти му седни у скут , со газот завртена накај него , и легне врз неговиот стомак..нека ти ги рашири нозете and let the fun begin !!За машко е убаво зашто седи и ужива, а во случајов кадешто јас сум женско и не е баш зашто после мускулите од нозете ме кинат ко да сум истрчала 20км
BINGO !!! uzivancija i prekrasna gletka za tebe, a zadovolstvo i za partnerkata !Наивентивност .. он нека се потпре на задното седиште , ти му седни у скут , со газот завртена накај него , и легне врз неговиот стомак..нека ти ги рашири нозете and let the fun begin !!
Или истото само ќе се наведнеш напред , нека те фати за половина и enjoy ;D
Vince u kola da mi donese nekoja ke ja izbrkam na sred avtopat po polnokj. Da mi kapne tamu neso na sedistata ) )често го правиме ТОА со мојот момак у кола
не оти нема каде, туку баш од забава
а и плус си земаме винце, мезце нешто и идеме некаде у курац, надвор од градот
и си правеме све што ни се прави до сабајле (пошто тогаш татко му му ја зима колата да иде на работа човекот):pos2:
и така ви викам, супер е у кола, дури и сексто е различен и секако подив
najneudobno e fikoto tesno e i nema kade da ja digas ili da ja vrtis a i poveke ce se potite oti nema klimaНе сум имал до сега, ваљда затоа што сеуште немам кола
Која е најудобна, а која најнеудобна кола за секс? (да знам што да купувам).
Е сеа за Ферари се нема толку пари ама и Голф 4 ке заврши работаnajneudobno e fikoto tesno e i nema kade da ja digas ili da ja vrtis a i poveke ce se potite oti nema klima
naujubava e ferrari F 430 kupi si ne e poveke od 300 000
ili ako ne sakas vo besna kola zemi si kombe komotno e a moze tamu i da si igraete zmurka
Фала на советот. Инаку ја имаме пробано втората поза и баш е топНаивентивност .. он нека се потпре на задното седиште , ти му седни у скут , со газот завртена накај него , и легне врз неговиот стомак..нека ти ги рашири нозете and let the fun begin !!
Или истото само ќе се наведнеш напред , нека те фати за половина и enjoy ;D
Ако ти е за толку широко дома ќе си отидеш, што има да се мачиш во камионТамче од 2,5 тони со кој носам роба од кванташки, ем назад простор, имам и душек, ќебенца, килоипол шљивка, шише оранжада (за госпоѓицата), плинско за праење кафе ем може да се поткасни по секс некое доматче или бостан зависи шо се носи во моментот.....
Мора работата да се брка бе... бизниси..Ако ти е за толку широко дома ќе си отидеш, што има да се мачиш во камион