Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Глупо е малце зашто нема доволно место, а после тоа што ќе бидеш укочен и два дена ќе те болат нозете, тоа е плус![]()
За машко е убаво зашто седи и ужива, а во случајов кадешто јас сум женско и не е баш зашто после мускулите од нозете ме кинат ко да сум истрчала 20кмНа задно седиште нема ? Има како нема , сеа зависи која поза ја сакаш , најдобра е у скут да ти седе .
Како ќе ја памтиш вечерта инакуЗа машко е убаво зашто седи и ужива, а во случајов кадешто јас сум женско и не е баш зашто после мускулите од нозете ме кинат ко да сум истрчала 20км![]()
Хаха точно!Повеќекратен-континуиран оргазам?![]()
За машко е убаво зашто седи и ужива, а во случајов кадешто јас сум женско и не е баш зашто после мускулите од нозете ме кинат ко да сум истрчала 20км![]()
Наивентивност .. он нека се потпре на задното седиште , ти му седни у скут , со газот завртена накај него , и легне врз неговиот стомак..нека ти ги рашири нозете and let the fun begin !!
Или истото само ќе се наведнеш напред , нека те фати за половина и enjoy ;D
Vince u kola da mi donese nekoja ke ja izbrkam na sred avtopat po polnokj. Da mi kapne tamu neso na sedistataчесто го правиме ТОА со мојот момак у кола
не оти нема каде, туку баш од забава
а и плус си земаме винце, мезце нешто и идеме некаде у курац, надвор од градот
и си правеме све што ни се прави до сабајле (пошто тогаш татко му му ја зима колата да иде на работа човекот):pos2:
и така ви викам, супер е у кола, дури и сексто е различен и секако подив
![]()
najneudobno e fikoto tesno e i nema kade da ja digas ili da ja vrtis a i poveke ce se potite oti nema klimaНе сум имал до сега, ваљда затоа што сеуште немам кола
Која е најудобна, а која најнеудобна кола за секс? (да знам што да купувам).
najneudobno e fikoto tesno e i nema kade da ja digas ili da ja vrtis a i poveke ce se potite oti nema klima
naujubava e ferrari F 430 kupi si ne e poveke od 300 000
ili ako ne sakas vo besna kola zemi si kombe komotno e a moze tamu i da si igraete zmurka
Фала на советот. Инаку ја имаме пробано втората поза и баш е топНаивентивност .. он нека се потпре на задното седиште , ти му седни у скут , со газот завртена накај него , и легне врз неговиот стомак..нека ти ги рашири нозете and let the fun begin !!
Или истото само ќе се наведнеш напред , нека те фати за половина и enjoy ;D
Ако ти е за толку широко дома ќе си отидеш, што има да се мачиш во камионТамче од 2,5 тони со кој носам роба од кванташки, ем назад простор, имам и душек, ќебенца, килоипол шљивка, шише оранжада (за госпоѓицата), плинско за праење кафе ем може да се поткасни по секс некое доматче или бостан зависи шо се носи во моментот.....
Ако ти е за толку широко дома ќе си отидеш, што има да се мачиш во камион![]()