Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Читавте ли во Спорт ако дојде Перез ќе летаат доста играчи, 16 скоро меѓу кои и Раул? Стариов ретарда е или некоја шпекулација да падне морал
Добро бе... Спорт читаш? :tapp:

Како бе не е битен??? Некој сигл ќе ја пише. :vozbud:

Околу 2 ќе се движе, најверојатно. Гледам и на нет толку ни дават. Ако, важно е да е 2.00 најмалку. Да излезаме барем 100% во плус. :)
Мале, ќе ставам сите пари што ги чувам за 8ми март за поклон на девојчето. Егиди, само да не тепат задутре... :pishtoldz

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Леле немој жити бога лоши искуства има реал кога ги имаш во кладилница.
Беше шо беше на времето кога и да ѓи пишав реал или губаа или нерешено ама некни ја имав -1 за уплата 350ден. така да 6-1 :vozbud:

Eве според една хрватска кладилница, коефициентот на Реал е 2,10. Така да 1000 уплата, зимаш 2100. Него не е битно тоа, битно е да се победи Ливерпул, па не ме брига за коефициентот...
Ииии како бабата ванѓа сум... ка ги погодувам тие коефициентите а не видов од никаде :pipi:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Гледам нешто зборувате за кладилници...пишете ја Лион - Барса...чисти кец,денес има геј парада во Барселона па сигурно играчите ке бидат изморени утре :baeh:
друже добиеш рака од мене.. ме изнасмеа :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

G

Gray Foxx

Гостин
Токму поради ова, само поради ова Манчестер и Арсенал ми станаа одвратни. Посебно Арсенал ми беше симпатичен поради убавата игра, ама во последниве неколку години на стариве (Ферги и Арсен) само Реал им е во уста, им боде во очи нормално, знаат со кого имаат работа, па само јадат гомна...те ова те она. Нека си гледа работата тој, нека не кажува дали сме спори или брзи. Ич да не го интересира него тоа. Нека гледа утре како ќе го пиат од Интер и нека трае, ќе му одржи Мурињо една лекција.
Барем Мурињо ќе му одржи, не Лучијано Спалети. :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Гледам нешто зборувате за кладилници...пишете ја Лион - Барса...чисти кец,денес има геј парада во Барселона па сигурно играчите ке бидат изморени утре :baeh:
Барса уште вчера е отпатувана во Лион штета не ја фатиле геј парадата така да не давајте џабе пари боље пишете си Реал кец.:helou:

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Барса уште вчера е отпатувана во Лион штета не ја фатиле геј парадата така да не давајте џабе пари боље пишете си Реал кец.:helou:
Добро што дојде овој од Барса да не просветли :pos2::pos2::pos2::pos2:

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Ај нека ви е со среќа да тепате бидејќи ливерпул е еден од клубовите кои ме нервира ..:).

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
ih mora da tepame konecno... jas ke ja plesnam na 2-3 000 single pa ke vidime...
ako tepaat dupli profit ,ako ne golema zaguba... da ne e se nerviram za dzabe koga ja gledam :helou:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Колку ми е жал што го нема Хунти за утре :uvo:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Да бе 5 години се од него испаѓаме како бе така:)
Да да така е....
Него дај да ги исфрлиме овие Лузерпул...ептен досаден фудбал играат...ја кварат магијата на Лигата на Шампионите...:kesa:

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Сакам да го јадат англичаните пошо се некако многу надуени, демек нема никој подобар од нив. Затоа со тешко срце ќе кажам СО СРЕЌА:smir:

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Го знае ли некој сосвавот за утре, кој ке се стартните 11?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom