Nadevaj se nadesta posledna umira kolku ke se smeam koga ke vi eliminira Liverpool i normalno F.Torres Mas Que Un Club FC BARCELONAФерги нека си прилегне малце ако не му е добро...
Иначе Реал Мадрид ќе ја пренесуваат на на мтв во среда се надевам на убедлива победа...
хахахаха имаш прао у години е хахахахавика Арсенал биле поголеми фаворити од Реал за ЛШ :pos2::pos2::pos2::pos2: СМЕШКИ што не ќе слушнеш ама не му замерувам човек во години
Дечко пази само од смеење да не се покакаш, затоа оди прошетај се на чист воздух да не те фати срцев удар ако изгуби Ливерпул та тогаш да видам дали ке се смееш токлуkolku ke se smeam koga ke vi eliminira Liverpool
Но најмногу ме нервира вака кога пребацуват тренери како пр. Мурињо,Фергусон....незнам шо им е кееф толко да провоцираат а не си гледат својата работа.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Гледам нешто зборувате за кладилници...пишете ја Лион - Барса...чисти кец,денес има геј парада во Барселона па сигурно играчите ке бидат изморени утре :baeh:
Брат ке те послушам.Гледам нешто зборувате за кладилници...пишете ја Лион - Барса...чисти кец,денес има геј парада во Барселона па сигурно играчите ке бидат изморени утре :baeh: