Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307

Кај старата глава, видете што пишува. На некој му е страв...

Член од
21 април 2008
Мислења
180
Поени од реакции
35
Ферги нека си прилегне малце ако не му е добро...

Иначе Реал Мадрид ќе ја пренесуваат на на мтв во среда се надевам на убедлива победа...:toe:
Nadevaj se nadesta posledna umira kolku ke se smeam koga ke vi eliminira Liverpool i normalno F.Torres Mas Que Un Club FC BARCELONA

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
дечко .. ај напуштај просторија ;)

вика Арсенал биле поголеми фаворити од Реал за ЛШ :pos2::pos2::pos2::pos2: СМЕШКИ што не ќе слушнеш ама не му замерувам човек во години
хахахаха имаш прао у години е хахахаха

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ајде малце да ја подгрееме атмосферата ....уште некој ден. :vozbud::vozbud:

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
kolku ke se smeam koga ke vi eliminira Liverpool
Дечко пази само од смеење да не се покакаш, затоа оди прошетај се на чист воздух да не те фати срцев удар ако изгуби Ливерпул та тогаш да видам дали ке се смееш токлу

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Сите шо јадат гурабии, ќе ја стаат кец у кладилница. Остајте шо се пуваат овде

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Ќе биде јако... баш сакав да се падне утакмицата на мојот роденден (утре) ама нема везе :)
Ќе го јадат Ливерпул, у последно време само на утакмицата мислам некако нестрплив станав :vozbud:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
xaxaxa ја сум бетер лооол... ајде уште малцеее :) до големиот момент .. незнам што да очекувам.. на кој и резултат да помислам.. возможен е ко сите останати :vozbud:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Но најмногу ме нервира вака кога пребацуват тренери како пр. Мурињо,Фергусон....незнам шо им е кееф толко да провоцираат а не си гледат својата работа.

Токму поради ова, само поради ова Манчестер и Арсенал ми станаа одвратни. Посебно Арсенал ми беше симпатичен поради убавата игра, ама во последниве неколку години на стариве (Ферги и Арсен) само Реал им е во уста, им боде во очи нормално, знаат со кого имаат работа, па само јадат гомна...те ова те она. Нека си гледа работата тој, нека не кажува дали сме спори или брзи. Ич да не го интересира него тоа. Нека гледа утре како ќе го пиат од Интер и нека трае, ќе му одржи Мурињо една лекција.

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Гледам нешто зборувате за кладилници...пишете ја Лион - Барса...чисти кец,денес има геј парада во Барселона па сигурно играчите ке бидат изморени утре :baeh:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Гледам нешто зборувате за кладилници...пишете ја Лион - Барса...чисти кец,денес има геј парада во Барселона па сигурно играчите ке бидат изморени утре :baeh:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43
Читавте ли во Спорт ако дојде Перез ќе летаат доста играчи, 16 скоро меѓу кои и Раул? Стариов ретарда е или некоја шпекулација да падне морал

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
:pos::pos:Брат ке те послушам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom