Fallen`Angel
Im Gotham's Reckoning
- Член од
- 26 мај 2007
- Мислења
- 5.658
- Поени од реакции
- 75
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.metalstorm.net
ne deka gi sakam mnogu ... ali gi postuem ... lugeto svirat odlicno !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Metal напиша:Dream Theater se super.
Tesko e da se sviri nivnata muzika a posebno nekoj pesni so gi imaat.
еден од ретките бендови за коишто можам да кажам дека секој од членовите е врвен во својата бранша нешто што сум го сретнал единствено кај Led Zeppelin. Едноставно виртуози коишто знаат одлично да отсвират, да компонираат, да пишат текстови да удрат енергично, адреналински а од друга страна да направат и фантастична балада.
И да ја немаат добиено вредноста и почитта што ја заслужуваат. Ама па тогаш не би биле Dream Theater.
кога сме кај Rush, до 82' nivnite albumi се уствари progressive rock и се баеги добри,да не речам одлични. а после 82' имам дупка у нивната дискографија едно 20 години и ваљда се изметализирале маллце,а набавив го и последниот snakes & arrows, i тоа е heavy prog rock сo примеси на металКе ти дадам тебе од Rush, чудно како не ги знаеш. Најголемите влијатели на музиката на Dream Theater
кога сме кај Rush, до 82' nivnite albumi се уствари progressive rock и се баеги добри,да не речам одлични. а после 82' имам дупка у нивната дискографија едно 20 години и ваљда се изметализирале маллце,а набавив го и последниот snakes & arrows, i тоа е heavy prog rock сo примеси на метал