- Член од
- 12 септември 2007
- Мислења
- 502
- Поени од реакции
- 4
легенди,тоа е факт.но за жал имаат пад во квалитетот,барем според мене.Ама тоа што они го имаат оставено позади нив,никој не може да го оспори.
Nothing else matters не е треш метал ffs.Koj so saka neka vika ama momcite se stvarno zakon.
Ako nekoj me vovede vo metal muzikata bea system of a down
Koga ja slusnav NOTHING ELSE MATTERS nisto poveke ne me interesirase, toa bese mojot zivot i mojot vid na muzika TRASH METAL.
Za niv nema poveke sto da pravime muabet se znae METALLICA e zakon.
Jas slusam i Nirvana, AC/DC.Guns N' Roses,Deep Purple,HIM,System of a down,Limp Bizkit,Linkin Park i uste mnogu dr.
No kako muzikata na METALLICA nema da se rode povtorno.
Pozdrav do site sto se soglasuvaat so mene,zatoa sto koga nekoj kaze deka se dobri mi go ispolnuva srceto, a ne kako moite drugari sto slusaaat rap, hip-hop i turbo folk.SELJACHANI ne go sfakaat kvalitetot na muzikata.
Koga se spomne METALLICA za niv pretstavuaat narkomani
hahahaha a eminem neli e narkoman ili seka aleksic kurvetina.
Ae ako saka nekoj METALEC da se dopisuvame eve mu ja mojata e-mail adress Viktor_element@hotmail.com a moze i na msn da se dopisuvame.
CAO metalci:baeh:
И да се надоврзам на постов,треш се пишува THRASHNothing else matters не е треш метал ffs.
Nirvana, AC/DC, Ганзи, Парпл, ХИМ и све шо си набројал не е треш метал.
Ти уствари не знаеш што е треш метал. Ај оди фарбај се црн и шибај си ластици.
Поинтересно за нас. :uvo:
Пер се посрав од смеење коа го видов мислењево . Алал да ти е пеер! :pos2:Нај бољи другар.