Metallica

• Креатор на темата Креатор на темата BrainCrasher
  • Време на започнување Време на започнување
Лето 2008, Гижо само стрпление....:) Ќе ги видиме и нив во живо, ама доживување ќе биде тоа :)

Металика беа ехееее ...сега најпоследното не ми прави нешо ќејф.....што претставуваат...хм...па едни од почетоците.:)....

Првите албуми им беа супер, а сега - комерцијала! Сепак, имаат многу добри песни и вреди да се слушаат.

Точак со едно помошно, кој на времето добро функционираше:)

за мене?Едно од најдобрите нешта што му се десило на Хеви Металот од како постои..Признавам дека последните песни и не им се нај нај,ама јебига сеа,на кој бенд се?Ама затоа се пред 2000та им е закон,и не велам дека последните албуми не им се,само не е тоа тоа што било..Иначе:Ја њему препоручујем да он добро пева и не забушава ..:pos2::pos2:

Не сум металец,ама Металика според мене е една од најдобрите групи на сите времиња со преку 200 милиони продадени албуми.
Fade to blach,Nothing else matters,One...а најдобар албум им е Black.

Не сум металец,ама Металика според мене е една од најдобрите групи на сите времиња со преку 200 милиони продадени албуми.
Fade to blach,Nothing else matters,One...а најдобар албум им е Black.

200 МИЛИОНА? Што ти е бе на тебе? :) Без навреда, ама ме изненади, т.е. од памет ме извади. :)

Многу се 200 милиона бе, грешка си ти.

200 МИЛИОНА? Што ти е бе на тебе? :) Без навреда, ама ме изненади, т.е. од памет ме извади. :)

Многу се 200 милиона бе, грешка си ти.
Вака пишува на нивниот сајт:Metallica. A household name. The 7th biggest selling act in American history.

Како и да е дали биле 90 или 200 милиони сепак е многуууууу:vozbud::vozbud:

Само нека се множат продадените албуми на олд скул бендовите.
\m/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom