Г
Грејвдигер
Гостин
ааааааааааауууууууууууу .... на брат(7) ми да му дадам ќе направи подобро...
ааааааааааауууууууууууу .... на брат(7) ми да му дадам ќе направи подобро...
Мојата е подобра од на овој ! ! !Eве кој е официално НАЈЛОШ сајт!!!
http://www.soulwax.com/
Изгледа во paint ја правеле.
Не, PowerPoint па после со PrintScreenИзгледа во paint ја правеле.
Драг „колега“, гледам дека си еден од оние сеирџии кои и во јајцето бараат влакно. На сличето гледам постар си, а не треба со постари да се расправам, ама што да се прави. Доброволци се зафатија со страницата затоа што студентите како вас беа зафатени со паѓање на испити или џаболебарење.Ако ти се сметаше (или беше) поискусен или подобар или whatever дизајнер,можеше да одиш да им поможиш на оние кои ја изработуваа,или барем добронамерно да им сугерираш во која насока да одат. Наместо тоа,ти твоите „идеи“ реши овде да ги „изнесиш“ во вид на навреди. Не дека јас се навредив,ниту оние кои ја правеа страницата,туку само смешен испаѓаш,ОСОБЕНО што кажуваш дека и ти таму студираш. А тоа дали е резил страницата или не,објективно мислење може да даде само стручњак. Вечен студент како тебе,не.ti-tfb.net Вие ја правевте? Лелеее од лижачите на Линда... ха ха ха ц`ц` ц`.
Ништо не сте направиле, само полоша слика за факултетот - курсот , за жал и јас се водам како негов студент. Ако не се нафатеја „доброволци” како вас , немаше да има толку глупаво дизајнирана страна... срамота!
Па, не вози бре, ко не те бива. Подобро без страна отколку вакви резилоци.