Најлошиот веб-сајт... ever!

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
не ми е јасно дечки ипак не се работи за било што и сум загледувала намерно еве и забележете ја веб страната на мак. библиотека б,миладиновци абеее тоа е незнам дали да плачеш или да се смееш ствано , греота а јас милам баш дека тие мор да имаат асално нет претставување.....
глупости кој али ги наоѓаат тие што се нарекле дизајнери....

Dr_ViRuS

DarkSide with green light
Член од
9 јануари 2006
Мислења
1.076
Поени од реакции
28
Најлош сајт е кога нема сајт
направете подобри ве молам секое идеја се цени секоја реализација е добродојдена . Секоја инфорамција е полезна темата треба да се затвори
Се е по вкус и потреба .
Оваа тема е малско оговарање
- Пример тема за глупоста на Битолскиот факлутет по инфорамтика ја нема Македонија во листата кога се регистрираш тука има некоја држава БЈРМ

лол коментар „site strani sto gi pravi nextsense“ моментално се на листата на најпосетувани македонски веб страници
Па твојот коментар не држи

T

The Blob

Гостин
Гледам активност на темава, си реков да проверам што има-што нема, и приметив коментар од некојси мој „колега“. Додуша малце е стар коментарот, ама ме засегна лично
ti-tfb.net Вие ја правевте? Лелеее од лижачите на Линда... ха ха ха ц`ц` ц`.
Ништо не сте направиле, само полоша слика за факултетот - курсот , за жал и јас се водам како негов студент. Ако не се нафатеја „доброволци” како вас , немаше да има толку глупаво дизајнирана страна... срамота!

Па, не вози бре, ко не те бива. Подобро без страна отколку вакви резилоци.
Драг „колега“, гледам дека си еден од оние сеирџии кои и во јајцето бараат влакно. На сличето гледам постар си, а не треба со постари да се расправам:), ама што да се прави. Доброволци се зафатија со страницата затоа што студентите како вас беа зафатени со паѓање на испити или џаболебарење.Ако ти се сметаше (или беше) поискусен или подобар или whatever дизајнер,можеше да одиш да им поможиш на оние кои ја изработуваа,или барем добронамерно да им сугерираш во која насока да одат. Наместо тоа,ти твоите „идеи“ реши овде да ги „изнесиш“ во вид на навреди. Не дека јас се навредив,ниту оние кои ја правеа страницата,туку само смешен испаѓаш,ОСОБЕНО што кажуваш дека и ти таму студираш. А тоа дали е резил страницата или не,објективно мислење може да даде само стручњак. Вечен студент како тебе,не.
п.с лижачите на Линда - ЗАКОН си ме изнасмеа!

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
леле колку ми се само грди зхачи сајтовиве правени во front page или полошо паинт лол

Kajgana Shop

На врв Bottom