Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Според законите на физиката, до вечер ќе извријаш, ќе те снема.:smir::pos2: И јас сум така нешто, се скренувам, не можам на ништо друго да мислам, само во натпреварот ми брчи умот. Ајде нека иди побрзо, и нормално да победиме.

А јас па си мислев дека јас сум бил професионално деформиран... ама и ти одлетал брат :pos2:

Благодарам на честитките за именден :smir: Сега на ред се Баерн да ми честитаат вечер :fcb3:

Вечер сум за вас,оние убавите од Манчестер не ми биле никогаш по мерак.
Само со тимска игра можете да ги поминете,Ван Гал мислам дека е поголем тактичар од Серот.Сепак фудбал е се може да се очекува.

Луѓеееее и мене ми е именден и ми се најавуваат гости да ми доаѓаат:zid::zid::zid:

Ама ќе гледам да избегам од дома ако е можно и да дојдам(нормално под гас) уште сега почнав да се загревам до вечер ќе прегреам:party1::party1:

Баварец за многу години да ни е името па ваљда ќе ми успее бегството од дома
ПС-Ќе го консултирам Клинт Иствуд за тактики при бегство:pos2::pos2::pos2:

Ајде и јас да ви ги честитам имендените на двајцата, и ти (Bavarecot), обавезно да избегаш од дома, да се видиме, да ти пренесиме импресии од некни, и нормално, да пијаме мноооооогу пиво.

Ајде и јас да ви ги честитам имендените на двајцата, и ти (Bavarecot), обавезно да избегаш од дома, да се видиме, да ти пренесиме импресии од некни, и нормално, да пијаме мноооооогу пиво.
И ќе пеете: Пијем за да заборавим :smir:

Се зезам,со среќа вечер и нека победи подобриот. :helou:

И ќе пеете: Пијем за да заборавим :smir:

Се зезам,со среќа вечер и нека победи подобриот. :helou:

Ај ај...:wink:

Ајде дечки се одјавувам од форумов сеа, излегувам, па се гледаме вечер во Ајриш. И како што напиша другарчево над мене, нека победи подобрата екипа.

Uste 2 casa :vozbud:
Nas ne potcenia mnogu po 2pat Ok toa e + za nas a.Ako dademe prvi gol togas ce bide se reseno
man... ako zalutaa site vo napat vo kontri ce mozeme da gi izedeme netreba mnogu da promasuemo podobro sut1/1gol otkolku sut10/1gol.
Stebilno vo odbrana Badi treba da bide mnogu siguren koga ce vleze vo duel so Valensia
:helou:

Торпедо кај ви е бе ? :vozbud:
Eве ме бе :)
Не се заборавам јас :)

Ајде вечер сакам да победи подобриот :P ајде се гледаме !!
И нормално, очекувам гол од Рибери или Робен!!

:bayern::bayern::bayern::bayern::bayern::bayern::bayern:<3

Ајде нека почнува неможам веќе.... збеснав....
Сакам вечер на Олд Трафорд ова да се пее:

Чао, отидов јас.. Со среќа!!!!!

Ај со среќа на двете екипи и нека победи подобриот!

П.С. Само нека нема црвени картони, спорни пенали и офсајди и голови во 93 мин.

П.С.С. Рунииии :zlo:

здраво дечки ја сум нов фан на Баерн на форумов,се надевам ќе ме примите.Уште 10 мин. и почнува фудбалов,неможам веќе да чекам нека почнувам оти полудев.Со среќа и нека победи подобриот(Баерн Минхен) :vozbud:

здраво дечки ја сум нов фан на Баерн на форумов,се надевам ќе ме примите.Уште 10 мин. и почнува фудбалов,неможам веќе да чекам нека почнувам оти полудев.Со среќа и нека победи подобриот(Баерн Минхен) :vozbud:
Dobrodojde

Pothitno Batstuber aut mesto nego Contento isto taka Miler aut Gomez moraaaaaaaaaaa

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom