Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
spieler-rolltreppe-15683440-qf,templateId=renderScaled,property=Bild,height=349.jpg

Кул Шизици..........

Само опуштено утре,ладнокрвно,со еден збор на германски начин,па да ја чекираме картата за полуфинале.

9 години оваа екипа чека,пак да се врати тронот,9 години се гради оваа екипа од славната генерација на Ефенберг и титулата 2001.

Мислам дека времето дојде,повторно да ја покажеме нашата сила!

Околу новостите пред утакмица,Робен дефинитивно ќе игра,а и Ван Бајтен,такашто на терен ќе го извадиме најсилниот состав.Со малце среќа утре ќе биде мераци!!!

Види го мафиозово напред :)

Robben денес изјавил дека 100% е спремен, за Бујтен не се знае уште 75% е спремен.

И тоа се ближи мечот на деценијата за нас, да го скршиме мразот и да се пласираме во 1/2 финалето каде ќе имаме далеку полесен противник од Интер.

Утре идемо сигурно со 4-3-3.
-Butt-
-Lahm-Buyten-Micho-Badi-
-Altintop-Bommel-Schweini-
Rob/Muller-Olic/Gomez/Ribery

Ќе си ја играме нашата игра, ќе се обидуваме да ја чуваме топката што е можно подолго и да напаѓаме како секогаш. Ќе се оди со притисок на играч кога се губи топката, секако и неиграњето на Руни многу ќе ни ја олесни работата.

Bayern uber alles...baern

Види го мафиозово напред :)

Kолку сме го пцуеле да знаеш,кога киксна со Руни........

Ама после на колена му се клањавме,пошто дечково од кога ја стави тоа Бетмен маската,е кинески ѕид.

Многу очекувам утре од него,и тој ми дава огромна надеж дека одбраната навистина ќе биде на ниво,како викендов против Шалке.

За нападот не сакам да коментирам.

Само ќе кажам дека Робен е спремен за настап и 90 минути!

Слики од денешниот тренинг на Олд Трафорд!!!!

840814603-abschlusstraining.9.jpg

1790122554-abschlusstraining.9.jpg

1016872913-abschlusstraining.9.jpg

365149851-abschlusstraining.9.jpg

1714612988-abschlusstraining.9.jpg

1068812464-abschlusstraining.9.jpg

660242749-abschlusstraining.9.jpg

305074080-abschlusstraining.9.jpg

momci utre o4ekuvam nekoj dobar stream...za sekoj slu4aj...posto so ovie ebani sheherezad i bandini tesko se gleda fudbal po doma...da mu ebam familijata na toj sto resil da se prenesuvaat vo makedonija:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

momci utre o4ekuvam nekoj dobar stream...za sekoj slu4aj...posto so ovie ebani sheherezad i bandini tesko se gleda fudbal po doma...da mu ebam familijata na toj sto resil da se prenesuvaat vo makedonija:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Дојди во Ајриш ко спешл гест стар :smir:

Значи Баварци утре сите да се нацртате во Ајриш - стандардно се чекаме!

Боби[Мкд];3457784 напиша:
840814603-abschlusstraining.9.jpg

The flying dutchman is back!:vozbud:

Сателитов утре ќе ги збудали Видиќ и Фердинад.

Ако у првата утакмица Алтинтоп ги праеше мајмуни,сега доаѓа “Десертот“

Боби[Мкд];3457108 напиша:
Утре идемо сигурно со 4-3-3.
-Butt-
-Lahm-Buyten-Micho-Badi-
-Altintop-Bommel-Schweini-
Rob/Muller-Olic/Gomez/Ribery​

Ќе си ја играме нашата игра, ќе се обидуваме да ја чуваме топката што е можно подолго и да напаѓаме како секогаш. Ќе се оди со притисок на играч кога се губи топката, секако и неиграњето на Руни многу ќе ни ја олесни работата.​

Bayern uber alles...baern​

:fcb3: И Контенто да треба место вБајтен (Бади внатре) не сум многу загрижен.

„Кај е топката“ да им праиме со Робен и Рибери очекувам и би сакал што побргу гол-два да дадеме за да ја решиме... Арно ама знам дека филозофијата на Баерн е „зошто едноставно кога може и комплицирано“ :nesum: па затоа очекува и психички се спремам за епик натпревар!

ББББАААААААААААААААААААААЕЕРН!

:fcb: :fcb: :fcb2: :fcb3: :fcb3: :red_sharks: :red_sharks: :red_sharks: :red_sharks: :fcb3: :fcb3: :fcb2: :fcb: :fcb:

Епа психички треба спремање за утре, татко ми има именден утре, сеа донесе гајба Туборг долу, така да :пијампиво:има во изобилје!:salut:

Дојди во Ајриш ко спешл гест стар :smir:

Значи Баварци утре сите да се нацртате во Ајриш - стандардно се чекаме!

hahaha fala na pokanata no sepak ke si sedam po doma i od doma ke go proslavam plasmanot vo 1/2 (dokolku se plasira bayern normalno).....posle liverpool bayern mi e omilen klub taka da ke si zemam za sloboda da se narecam i do nekoj stepen fan na bayern...inaku od bt sum :wink:

hahaha fala na pokanata no sepak ke si sedam po doma i od doma ke go proslavam plasmanot vo 1/2 (dokolku se plasira bayern normalno).....posle liverpool bayern mi e omilen klub taka da ke si zemam za sloboda da se narecam i do nekoj stepen fan na bayern...inaku od bt sum :wink:

Хехех го имаш моето комбо само обратно со Баерн и Ливерпул :smir:

Мислам дека 9 години се сосема доволно време без 1/2 финале... време е, време е да се вратиме кај што ни е местото... Дај Боже утре вечер да може да слават сите Баварци... cheers:

Во секој случај нема да е лесно... Ама верувам во тимот, моментот е добар, составот е конечно целосен... Мора да се оди во 1/2 финале!

Боби[Мкд];3457837 напиша:
Епа психички треба спремање за утре, татко ми има именден утре, сеа донесе гајба Туборг долу, така да :пијампиво:има во изобилје!:salut:

Хахахахах и ја имам именден утре :пиво И земам диплома сабајлето... епа уште Баерн фали да ми го комплетира денот онака како што треба еден добар ден да изгледа!

Дечки утре очекувам еден добар историски и дуел за памтење кој нема да го заборавиме.. Кој ке ја добие средината рачунајте дека тој иде понатака. Спортски поздрав:smir:

Мислам дека 9 години се сосема доволно време без 1/2 финале... време е, време е да се вратиме кај што ни е местото... Дај Боже утре вечер да може да слават сите Баварци... cheers:

Во секој случај нема да е лесно... Ама верувам во тимот, моментот е добар, составот е конечно целосен... Мора да се оди во 1/2 финале!

Хахахахах и ја имам именден утре :пиво И земам диплома сабајлето... епа уште Баерн фали да ми го комплетира денот онака како што треба еден добар ден да изгледа!

hahaha....ako go pominete united finale ne vi bega.... i ajde cestit imenden i uste nekoja diploma da prizemis....i poleka so pivoto da ne ve davaat po televizii i po vesnici :pos2::pos2::pos2: P.S i daj ne begajte od temata rekov stream sakam..da znam dali mozam da smetam na vas :wink::wink: vie vaka taka sakate da se izvle4ete....mrzi edni..za eden stream :pos2::pos2: :wink: bwt slusam nasiroko se zboruva 1:3 utre

Па зарем може на таков ден Баерн да ти расипе???????

НЕМА ШАНСИ!!!!!:vozbud::vozbud::vozbud:

Баварци утре ватрено,како и секогаш,и да го разбиеме малерот,Идеме у полфинале!!!!!!!!

Ќе биде епско,ќе биде пеколно,но како што еден прославен англиски фудбалер кажал:

„Фудбалот е игра со 11 играчи во која на крајот секогаш победуваат германците“

Па зарем може на таков ден Баерн да ти расипе???????

НЕМА ШАНСИ!!!!!:vozbud::vozbud::vozbud:

Баварци утре ватрено,како и секогаш,и да го разбиеме малерот,Идеме у полфинале!!!!!!!!

Ќе биде епско,ќе биде пеколно,но како што еден прославен англиски фудбалер кажал:

„Фудбалот е игра со 11 играчи во која на крајот секогаш победуваат германците“

Geri Lineker da ne bese toa??? Fudbalot e igra za cel svet vo koja sekogas pobeduvaat germancite...misalm deka bese po nekoja utalmica megu Anglija i Germanija

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom