Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Јас сум па за Вердер поголем оптимиста отколку за Волфсбург :toe: Русија не е убаво место за гостување, нормално Источноевропејците се запалени за Лига Европа и ќе се топ мотивирани а мислам Волфсбург има и досат повредени.

Хамбург не само што мора да помине - не смее ни да помисли да изгуби (за да собере повеќе бодови!)

M

Mario Gómez

Гостин
Рибери изјавил во вторникот.
I’m extremely happy to be at Bayern Munich. Together, we can be very successful with this team.” No flukes, just intuition.
Од официјалната страна, не од goal.com.

Румениге:
For the first time since winning it in 2001, we have a chance of going all the way,”
Јако интервју со Ван Гал има.

Question: Can a coach sleep the night after such a nerve-shredding match?
Van Gaal: “I can always sleep.”
како можел да спие, ја неможев.:pos2:
За Алаба:
Question: 17-year-old David Alaba gave a terrific display. Were you expecting him to remain so calm and collected?
Van Gaal: “I think it’s normal, once I believe a player’s ready for a particular match. I’ve done it often enough in the past. I put Seedorf in my first team when he was 16.”

F

fantomX

Гостин
Да ја гледав првата и не ми оставивте лош впечаток. Па да го ебам и први-втори сте во Англија што без дилеми е најдобро првенство на свет. Не може да сте толку тапа :pos2:
Како бе не лош впечаток? Добар впечаток да не е случајно?
Не би требало да е Челзи толку тапа, ама е. Нема никакво реално објаснување зошто покрај тешко сакатен Јунајтед во одбраната појќе од пола сезона, и еден нестабилен Арсенал (Ливерпул не вреди за мој зборој моментално) Челзи не е одлепен на врвот - освен фактот дека е нешто труло. Тоа е срамота, бар за мене, и ништо не ој на подобро, пошто очигледно нема како. И се разбира, како можеше да прими гол и од еден Камбијасо.

Ај то, туку Прањич дали е жив? Не е тој лев бек, што по ѓаволите тоа црното дете? Не беше баш за пофалба искрено, ама со оглед на 17-те години нема шо да му се префрли. :toe:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Алаба? Зверски одигра малиот за 17 години и прв меч во ЛШ и втор воопшто. Епа сега немал муда да иде еден на еден да дрибла далеку на противничка половина... епа нормално дека немал не е Лам.

За Прањич жив е... технички... :smir: Ако на вГаал не му се бендисува некој џабе е се - види примерот со Лусио и со Тимо. А за ротација е експерт... измени се прават искулучиво во 90та мин и само ако некој е повреден.

Алаба заврши во прва постава откако се повредија Демикелис и неговата замена Контенто... јбг кога влегуваш во сезона без лев бек ќе мора некогаш и да импровизираш со 17 годишњаци. И Контенто и Алаба се од младинска. Среќа што се ок и двајцата само на долг рок не може да оди на арно тоа...

Се на се имаме ок тимче и со 3-4 трансфери летово за нешто подлабока клупа (со играчи кои се надевам вГаал ќе планира од време на време да ги користи :tapp:) и ремонт позади (солиден централен и еден крилен бек) сме back in business. И нормално наредна сезона ќе мора и Бут да се прати во пензија и Ноер или Адлер правец Минхен :helou:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.602
Поени од реакции
11.589
a koga rekovte deka e zdrepkata???

Член од
10 март 2010
Мислења
248
Поени од реакции
34
Мн сакам да паднеме со Арсенал пошто братучед ми е луд навивач за арсенал хехехе јако ке биде

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
На 19 март (петок) во 12 часот. (ова мислам дека по 12 пат го пишувам):)

Да а? А ждребот за ЛШ кога е? :smir: Ја не може да заборавам прво глеам ждребка па полагам :salut:

Не нене нененене! Во Баерн има да игра голманот на Германија и точка.!

Ноер или Адлер - нема други избори тука. Плус не е Фреј малку стар? И штом потпишавме со Бут за уште една сезона тоа е тоа мислам останува до догодина човекот.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Да а? А ждребот за ЛШ кога е? :smir: Ја не може да заборавам прво глеам ждребка па полагам :salut:

Не нене нененене! Во Баерн има да игра голманот на Германија и точка.!

Ноер или Адлер - нема други избори тука. Плус не е Фреј малку стар? И штом потпишавме со Бут за уште една сезона тоа е тоа мислам останува до догодина човекот.
И јас сум за таа опција ама не го даваат пустиот Ноер:zid:
Иначе Фреј не е стар има 28 години.:smir:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Сепак не. Добар е дечкото ама Ноер или Адлер! И на двајцата цената им оди само надоле зошто договорите им истекуваат и 100% сум сигурен дека еден од овие двајца ќе завршаи во Баерн.

Во наредна сезона се оди со Бут мислам дека тоа може да сме прилично сигурни.

M

Mario Gómez

Гостин
Ако си оди Ренсинг, сигурно земаме голман а Бут ќе биде втор голман. Верувам и мора на лето да се зема голман, бидејќи е најважна столица во тимот и мора да имаме сигурен голман меѓу стативите. Јас би го сакал од Лион голманот Хуго Лорис одличен е.

Н

'Никола'

Гостин
Јас сум со Bavarec, или Ноер или Адлер, ништо друго настрана од Германија. Одсекогаш во Баерн имало врвни Гермаски голмани, и сакам тоа и да продолжи.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Фреј е еден од најдобрите голмани у свет.А баш таков нас ни треба.Ноер и Адлер имаа фантастичен потенцијал,но тоа за сега е само потенцијал.Нас ни треба нешто сигурно помеѓу стативите.Мислам дека може да се случи да ја направиме таа грешка и еден од овие двајца пре рано да ја завземе голманската позиција.Одлични се и двајцата но воопшто нема да се бунам ако дојде Фреј или Ханданович на пример!Од секогаш сум сакал да дојде Фреј.

Проблемот е во тоа што на нас ни треба долгорочно решение...ќе видиме што ќе одлучат!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom