Kоја е последната претстава што сте ја гледале во театар?

KeleS

insolitus res
Член од
22 јануари 2008
Мислења
734
Поени од реакции
57
Тестастерон на битолски театар ... И си обеќав дека поке во битолски театар не стапнувам ... Или бар дури не ги сменат децата на глумците за вистински глумци .

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
,,Да се заборави Херостат,, по втор пат.
Одлична драма и многу добра изведба на нашата гордост Зоран Љутков.

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
,,Да се заборави Херостат,, по втор пат.
Одлична драма и многу добра изведба на нашата гордост Зоран Љутков.
најдобрата што сум ја гледала досега ... Љутков не ме фасцинираше баш во сашко и сашка .. ама во театарски претстави е стварно супер .
инаку последна ..што ја гледав беше лудиот го трти збунетиот ( к-15 скечови ) :kesa:
а в недела ќе одам на малиот принц .. :smir:

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.929
Поени од реакции
500
Цунами се викаше претставата во Домот на културата во Тетово. Последниве неколку месеци не сум бил, но во план ми е повторно да одам.

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Госпоѓа Министерка:pipi:
ПРЕУБАВА ПРЕТСТАВА! 3 саати смеење до солзи...дефинитивно идам пак :)
Сашо одглуми феноменално..ни стана идол на цела генерација. Но незнам дали стварно е сељак или е можно толку убаво да глумеше :icon_lol:

Денес биле на Сомнително Лице Микиќ глумел и се разочарани....ке си го чекам јас Игорче да му помине кризата па ке идам после :)

pAnDa`

Original..
Член од
5 ноември 2009
Мислења
578
Поени од реакции
35
Лето во Ноември. (со Шенка Колозова) :wink:

Член од
25 ноември 2009
Мислења
692
Поени од реакции
191
одисеја ама во поинкава смешна модернизирана верзија.:pos2:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
Тестастерон на битолски театар ... И си обеќав дека поке во битолски театар не стапнувам ... Или бар дури не ги сменат децата на глумците за вистински глумци .
Епа не оди на претстави од Солза и Смеа.
Lame се. :)

ChaLL3nGeR

Кајгана's APEX PredaTor
Член од
15 април 2009
Мислења
721
Поени од реакции
66
Сомнително Лице со Игор Џамбазов. 2 ипол саати трае, гз ме болеше од седење :kesa:

Rock Girl

Liber, libertas!
Член од
11 август 2007
Мислења
500
Поени од реакции
28
"Сомнително Лице" :) Супер беше, ми се свиѓаа карактерите и глумците; мислам, вреди да се гледа претставата, апсолутно :)))) Е сега ми е криво што не беше Игор, професорката по македонски рече дека Игор и немал веќе да игра во претставата, сега неговата улога ја игра (мислам дека е) Микич, али и он е добар глумец така да не се жалам. :)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Huh изгледа ја гледав последната епизода со Игор.Среќник.
Иначе после Сомнително лице, ја глеав Г ѓа министерка. Така тие две последни. Препорачајте нешто интересно, повеќето на темава спомнати ми се гледани.

Член од
31 октомври 2008
Мислења
42
Поени од реакции
1
Еј вчера ја гледав "Отпушоци" - извадок од "Последната Нова Година" од Николо Аманити. Се играше во МКЦ со аматерска екипа на актери ама искрено бев мноогу позитивно изненадена...одлично одиграна претстава - секоја чест за режисерот :aplauz:

?

..........

Гостин
Последна театарска прецтава која сум ја гледал во животот е Македонска крвава свадба во далечната 1996

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Ај некој нека ја гледа “Ангели во Америка“ и нека ја изрецензиеа овде поштено. Пwиз?:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom