Точно. Се согласувам со постов. Само да се надоврзам дека драмава е многу поинтересна кога ја глумат Охриѓаните, затоа што јас ја имам гледано со нив, не им ги памтам имињата на актерите. Е тоа е комедии. Тука многу ја разврзаа, го отупеа, ја измодернизираа драмата, за во последниот чин се` да се случи.„Сомнително лице“.
Прво, кога кажав на сите дека ќе одам, сите ми рекоа дека е многу добра и беа претерано позитивни, дури и малце вештачки беше.
Откако поминаа 2 ипол часа, кога излегов од салата, се прашував дали ја гледале претставата со заврзани очи.
Многу долго, се разводенуваат дијалозите, и речиси ништо посебно не се случува, кулминацијата е на крај. Имаше добри моменти, но истите беа ретки.
Се` на се`, досадна претстава. Оценка : 2/5.
Истата претстава, од школо не носеа вчера. Одлична глума, уште подобра екипа, а Тавитијан беше посебно изненадувањеАлександар (Македонски) на Љубиша Георгиевски
Интересна претстава но помалце разочарувачка
Премногу неточни податоци за неговиот живот, и оној идеал и восхит што го имавме кон Александар со претставава можеби и се сруши:uvo:
Дејан Лилиќ заслужено ја добил главната улога, одлично се справи со својот херој.
![]()
![]()
Сепак најмногу ме изненади Тавитјан кој свиреше на тапани во текот на претставава![]()