LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Epizodata so Richard Alpert ocekuvam da bide nesto povrzano so hramot, antickiot del na ostrovot. Bidejki Richard ne staree, mora da e nesto povrzano so antikata, minatoto na ostrovot. Ke bide interesno...

сите со нетрпение ја чекаме епизодата со ричард!:D
само се надевам дека нема да ја зезнат :smir:

Епизодава со Мајлс беше so fucking досадна.Едвај чекам да ја видам следната со Рирард.

Па и не би требало да е зезната епизодата за Ричард, таа треба да е една од најдобрите епизоди од 5-та сезона и мислам дека во оваа епизода треба да се откријат многу мистерии со тој замокот, храмот и слично.
А ти Солид да не си од Лост па заедно со нив да не патуваш низ времето? :pos: :pos:

Епизодава со Мајлс беше so fucking досадна.Едвај чекам да ја видам следната со Рирард.

Иииии не беше толку досадна како што кажуваш ти, ниедна епизода не била толку додасна.

Не сум со Лост,сам си патувам низ времето. :)

Супер ејјј, ај земи ме со тебе, вратиме неколку години назад и потоа продолжи сам....

п.с. колку епизоди е сезонава, чинам крај се ближи аа?

Супер ејјј, ај земи ме со тебе, вратиме неколку години назад и потоа продолжи сам....

п.с. колку епизоди е сезонава, чинам крај се ближи аа?

Sezonava ima vkupno 17 epizodi, i mu se blizi krajot. Pa zdravje do godina, ke se strpime za finalnata sezona. Ke bide jako!!!

Аман пак 2 недели пауза имало. Е ги мразам овие паузи. Очајни домаќинки 1 месец правеа. Па у ПМ се знае секоја недела епизода и готово. Ме нанервираа :)

Аман пак 2 недели пауза имало. Е ги мразам овие паузи. Очајни домаќинки 1 месец правеа. Па у ПМ се знае секоја недела епизода и готово. Ме нанервираа :)

пак пауза,нема денес лост нова епизода?!?!?:O
:(

Линк за download на „The story of Oceanic 6“ што излегува денеска, место епизода?

Линк за download на „The story of Oceanic 6“ што излегува денеска, место епизода?

Дечки внимавајте, јас спуштив фајл со ова име:
Lost.S05.Special.The.Story.of.the.Oceanic.6.HDTV.XviD-FQM
Не го пушта, бара да симнете DOM Player за да може да се пушти (тоа е вирус од поновите). Не се работи за GOM Player да нема забуни, тоа е супер програмче.

Значи внимателно со оваа епизода, барајте нешто од Мининова кога ќе излезе ама задолжително почекајте коментари за торентот.

Поздрав!

Eve Rapidshare linkovi, pa simnuvajte i uzivajte:vozbud:
http://rapidshare.com/files/224875659/hio-l.s5special.p2p.part7.rar

Namaste!:tv:

LostyFox напиша:
eve i torent od mininova (torentov e 658 MB, vrska nemam zosto i nz dali e siguren, ama eve go...)

Едитирано од модератор - варез линкови не се дозволени, само по пп.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom