LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
СПОЈЛЕРС

Ќе се објаснат следниве работи:

-Мистериозната статуа
-Како Либи заврши во лудница
-Зошто О6 МОРА да се вратат на Островот
-Потеклото на Другите
-Повеќе за Дарма
-Повеќе за новите фаци (Даниел, Мајлс, Шарлот)

Чадо во последна ЕПИЗОДА од последна сезона. Кажаја продуцентите

То е то. :helou:

И после уште минимум пола година чекање до следната шеста сезона... Ужас, може нешто да ни се случи и да си отидеме а да не сме одгледале Лост. :)

СПОЈЛЕРС

Ќе се објаснат следниве работи:

-Мистериозната статуа
-Како Либи заврши во лудница
-Зошто О6 МОРА да се вратат на Островот
-Потеклото на Другите
-Повеќе за Дарма
-Повеќе за новите фаци (Даниел, Мајлс, Шарлот)

Чадо во последна ЕПИЗОДА од последна сезона. Кажаја продуцентите

То е то. :helou:

Која мистериозна статуа?? Ме разочара ова за чадот шо го кажа ...ако е вистина дека така рекле продуцентите

Која мистериозна статуа?? Ме разочара ова за чадот шо го кажа ...ако е вистина дека така рекле продуцентите

Мислам дека станува збор за таа ногата со 4 прста.

Јас ја симнав целата серија и сите четири сезони ги изгледав за две недели. Дефинитивно една од најинтересните серии што сум ги гледал досега, интересна приказна и глума во секој случај. Во јануари петтата сезона ќе биде интересна, барем така очекувам. Мака ми е што загина Чарли, ќеф ми е за Дезманд и Пени, Дезнманд која оригинална глума ја има. Oceanic 6 излажаа за што се случуваше на островот, а мора да се вратат-очигледно е, а незнам како ќе се вратат на островот кој уствари е преместен, а можеби ќе се качат сите на авион и овој ќе се сруши, ништо чудно. До јануари :helou:

п.с. Видеото на претходната страна е интересно, погледнете го, има сцени од петтата сезона а и не е лоша песната. :)

И после уште минимум пола година чекање до следната шеста сезона... Ужас, може нешто да ни се случи и да си отидеме а да не сме одгледале Лост. :)

Старост ќе дочекаме и со децата заедно ќе ја гледаме епизодата каде се објаснува за чадот:pos:
За нас ќе биде олдскул класика, а за внуците нови хит и сите попалени пред ТВ гледаме Изгубени:pos:

А шест сезони се?
Слушнав некаде и си викам шо ќе праат до шеста сезона тоа беше уште кога ја глеав втора сезона.
Ама сега не ми е јасно после четврта.

4 прикажани, 5 снимена ќе се прикажува од Јануари, а шестата следниот Јануари, ваљда.

Статуата од пола нога со 4 прста што ја видоа Саид и кинезине кога патуваа до брод ако се сеќаваш:helou:

5та сезона ќе е најака све ке бидит разјаснето колку шо имам прочитано а и мислам дека 5 сезони ќе се а ако се 6 мн ке е чекање

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom