Тигрести дезени, анимал принтс бла, бла ...

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
Аууу одвратно.Премногу ми е кич и селско.

Дај бе бидете тро потолерантни. Ако ги преферираат креаторите тогаш мора да се добри. Не бе се шалам, и јас мразам вакви дезени!

Отсекогаш ми се гаделе овие дезени, не можам да се замислам себе си во такво нешто:nenene:. Стварно ми е селско...ептен

Mislam deka animal print-ot kolku i da e vo trend nikad ne bi go stavila na sebe... mn mi e nekako... Auff bez vkus onaka...
Postuem ako e del od neciv stil... ama mene iskreno mi e mn bezveze...

pa i jas ne sakam mnogu i ne sum nosela niso so animal print ali ima interesni modelcinja kako primer ovie sto licno mi se dopagaat

animal_print_fashion.jpg

Animal%20print%20bag.jpg

animal%20bangles.JPG

ANIMAL%20PRINT%20BRACELET%20BAG-741475.jpg

IMG_3599.JPG

Lady_High_Heel_Shoe_With_Animal_Print.jpg

manolo_blahnik_sedaraby_heels_paris_hilton.jpg

gp514972-00p01v01.jpg

img-634.jpg

B000FOKFV0.01-A1IUREF431IAY2._SS500_SCLZZZZZZZ_V51864846_.jpg

animal_print_fur_purse.jpg

0702-pops.jpg

il_430xN.11075687.jpg

gmanimalops-5.jpg

mountainwildmain.jpg

повикот на дивината на суво - соу нат! ми се блуе..

Детали, изгледа лудница. Ташничка, каиш, алки некои. Има некои добри капутчиња и јакнички, се дур не е пренатрупано е супер. Не носам, ама ми се допаѓа како изгледа. И секако, во одредени прилики, не за на факултет.

Animal printovite ic ic ic ne mi se dopagaat

Леле тоа колку ми е одвратно поготово оние што личат ко да се ептен одрани од животни...многу одвратно и невкусно

Добро бе јас со кој памет ги извадија и тие глупости да се облекуваме во животинска кожа или имитација на неа:tapp:

Кич е да облечеш фустан целосно од змиска кожа или со принт од полуизумрена врста на леопард. Ама, на целосно еднобојна комбинација скроз е безболно на пример марама или ташна со animal print. По зборењево делува дека на пола девојки Тетка Биберче им е модна икона. :toe:

Кич е да облечеш фустан целосно од змиска кожа или со принт од полуизумрена врста на леопард. Ама, на целосно еднобојна комбинација скроз е безболно на пример марама или ташна со animal print. По зборењево делува дека на пола девојки Тетка Биберче им е модна икона. :toe:
е тоа може :)

Одвратно. Ја се трудам што е можно поедноставно да бидам облечена, вакви ствари не би ставила на себе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom