Најдобра игра на сите времиња

• Креатор на темата Креатор на темата Kocka
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам ако си под притисок на некоја игра сега незначи дека е најдобра на сите времиња...

Да, точно, јас скоро секгаш сум под ваков притисок од игрите кога искачаат, али ќе ги играш недела-две и ги забораваш. Никоја не сум ја играл така со години..Така да тешко да се одлучам за најдобра игра на сите времиња:)

Unreal Tournament...мислам дека живот остаив на таа игра,ја играав од 2 одд па се до денес,но не толку сега,поише гирав кога бев помал :)Tonchie работеше кај саленет,и коа ќе се стаефме беше лудница!! :)

Кантер најдобра игра на сите времиња? Па вас ви треба психијатриска нега......

Кантер најдобра игра на сите времиња? Па вас ви треба психијатриска нега......

+1

Или некои:

Мене најмногу ми се свиѓа ДОТА, најјака игра

:tapp: Мене де_даст и цс_ассаулт

Имаше еден дечко вака напишано, ме пресмеа :pos2:

Да речеш Half-life најдобра игра на сите времиња ај... ама CS???

Или па PES 2010... и до кога ќе ти биде најдобра? Додека не искочи PES 2011... :tapp:

За да можеш да кажеш дека некоја игра е најдобра треба со години наназад да ја играш и сеуште да ја играш и да ти биде интересна.

На мене досега со една игра само ми се има случено тоа - Star Wars: Knights of the Old Republic.

Site igri od Blizzard poradi ocigledni pricini

Да претпоставам -3/4 од животот ги помина пред комм. (причината :) )

И да додадам уште некои игри кои според мене се најдобри
921671_front.jpg

429149625_1688425354_max-payne.jpg

009_max_payne_2_box.jpg

За мене најбоља игра у мојот живот што сум ја играл е Diablo 2 плус експанзија и све тоа.
На светска листа за најиграни игри е на 3то место мислам. И незнам баш дали е двојката или кецот.
И многу ја сакам Heroes of Might And Magic 2 и 3 и неја ја имам еднакво играно како и диабло 11 години мислам дека ги играм и сеуште ми се интересни.

Нема толку компетентен човек во светов што може да каже која е најдобрата игра на сите времиња. ; )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom