Најдобра игра на сите времиња

• Креатор на темата Креатор на темата Kocka
  • Време на започнување Време на започнување
Ама дечки, неможе Counter Strike да е најдобра игра на сите времиња, затоа што не е игра!:pos2::pos2::pos2:

Денеска пуштив Кантер. И одма ја исклучив. :pos2:

Иначе за најдобра игра. тешко прашање. Има повеќе одлични, игри, ама јас за најдобра ете ја земам Half Life 1 и 2. Играта е легенда. Ако порано беше Марио, сега е Гордон Фримен. Можи не е толку познат кај неиграчите, ама е кај играчите.

Денеска пуштив Кантер. И одма ја исклучив. :pos2:

Иначе за најдобра игра. тешко прашање. Има повеќе одлични, игри, ама јас за најдобра ете ја земам Half Life 1 и 2. Играта е легенда. Ако порано беше Марио, сега е Гордон Фримен. Можи не е толку познат кај неиграчите, ама е кај играчите.

И замене една од најдобрите е Half Life -2 али колку нервози со играва кога немаше крак едно време (само крашови правеше кога ке лоадирав).Половина мозочни клетки ми ги има умртвено играва :)

Pong. Првата видео игра.

pong.jpg

Мислиш првата рип-оф видео игра? Инаку сликата не е од понг, туку е од оригиналната игра на Odyssey конзола.

Има многу интересни, јас би издвоил неколку:

Red Alert 2
Generals Zero Hour
Battlefield - сите делови :)
Prince of Persia иако нема мултиплеер опција, играта ми остави многу добар впечаток
GTA San Andreas

Најдобра игра на сите времиња:Call of Duty Modern Warfare(2)

Најдобри серијали:Half life & Call of duty
Најдобра игра:тешка одлука па нема да гласам:smir:

Не може да се каже која е НАЈдобра игра на сите времиња , али може да се кажат едни од најдобрите :vozbud: Според мене Half Life е нешто што го промени гејминг светот и постави нови граници за тоа време .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom