Најдобра игра на сите времиња

• Креатор на темата Креатор на темата Kocka
  • Време на започнување Време на започнување
Според мене наjфаца игрици ми се хек енд слеш и модерн екшн адвентр..
--->Darksiders
--->Assasin's Creed
--->Prince of Persia
--->God of War
--->Dante's Inferno..

Гта сан андреас , доом 3, халф лифе 2, ја чекам 3 ката , делта форце сите делови , турок унриал турнамент but bes of all call of duty black ops

Diablo
Half Life
.
.
Silent Hill
WOW (иако не ја играм, 15 левели ко да не биле..)
Elder Scrolls (серијалот го немам чепнато, ама Skyrim како stand-alone кине, така да..)

Call Of Duty сериалот, НБА 2к серијалот и Forza Motorsport после 3ката,а фудбалска после 2010 година Фифа, а пред тоа Пес

Diablo
Half Life
.
.
Silent Hill
WOW (иако не ја играм, 15 левели ко да не биле..)
Elder Scrolls (серијалот го немам чепнато, ама Skyrim како stand-alone кине, така да..)
Иихх што е ова, шаблонско шутерче, шаблонско РПГеенце, шаблонско хорорче, мморпгеенце.

Тоа ти беа темните 90десетти, сега има многу поинтересни и подобри работи.

Иихх што е ова, шаблонско шутерче, шаблонско РПГеенце, шаблонско хорорче, мморпгеенце.

Тоа ти беа темните 90десетти, сега има многу поинтересни и подобри работи.

Kaко? Немој само со некоја.. како Alice per se само затоа што некој позади истата некој имал една рака или некој сличен инди критериум. Навистина, без сарказам како која? Не би сакал да испуштам најдобра игра на сите времиња. Од кој аспект подобри работи? Графика? Не би ставил, јас барем, некоја во игра на сите времиња затоа што досега е најголемо визуелно достигнување. Оти утре, или за еден месец, нема да биде.

Обично серијали > stand-alone игри. Дека после неколку делови се шири и се надоградува приказната.
Инаку еве, COD би ја ставил иако не сум некој хардкор фан. Нешто слично Assassin's Creed.
Се мислев дури Devil May Cry 4 да ја ставам, или Star Wars: Knights of the Old Republic 1 дека само таа ми е играна ама тоа веќе спаѓа во субјективен избор, дека и темава не ми е баш дефинирана.. не би ја ставил WOW по мој избор, ама факт е дека дефинитивно спаѓа во најдобрите игри на сите времиња. И така.

Додуша признавам, само шаблонски си играм. Класични, маркетингшки остварувања. Немам некое големо резиме, ама не би ставил некоја како Alan Wake или Fifa12 само затоа што ми се уште свежи. Или модови како кантер или дота, иако си го оставив детството на овие повеќе од било која игра.

и другите симулатори од оваа компанија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom