Vargo _online
プレイステーション3
- Член од
- 1 мај 2010
- Мислења
- 490
- Поени од реакции
- 59
Не сега.........кај баш сега најдоа кога имам четири дена слободни.............:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:
Кога работиш за Сони или било која голема компанија празници не постојат........особено не кога има компанијата ваков проблем..................Лелелелелеллелелеел како ме изнервирале Сони деновиве мамето нивно !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ај што УШТЕ не можеш да се конектираш на ПСН ама и мув контролерот ми се зезнал. Си викам ај по 3 недели не играње (со мув) сега имам време барем Dead Space да ја завршам али мувот не работи. Нејќе ни да се пушти. Сигурно е полн дека го извадив од полначот кога се решив да играм...
Иначе Варго веројатно до понеделник нема да може да се конектираме. Вчера вечер изјавиле дека уште ден-два додека да ги поправат проблемите. Сега веројатно и неможат толку интензивно да работат бидејќи Велигденскиот празник е на ист датум и кај католиците ...
Не ... Ме мрзи сега, ми помина меракот. Можеби за 3-4 недели.Кога работиш за Сони или било која голема компанија празници не постојат........особено не кога има компанијата ваков проблем..................
...........а Move проба да го пуштиш додека е поврзан на УСБ или не?
Не сакам ништо контра да ти кажам на ова дека стварно заслужуваат да им се потсмеваат.А мајкрософт дава фрее онлине викенд за лајф :pos2:
Видеово после 5-тата минута, па се до крај, е специјално за Џои!Ова е постирано на Фејсбук Фан страната на LBP2
Хахааха да, да.Видеово после 5-тата минута, па се до крај, е специјално за Џои!
Ам така е кога фрлаш пари на лејм ФПС игриХахааха да, да.
Иначе ако не го поправат ПСН до петок и јас правам jailbreak. Не дека не сум задоволен ама викендов и без онлајн успеа супер да ми помине и тоа ми направи за прв пат да помислам на jailbreak. Плус многу пари на глупости фрлам. Вака ќе си играм се на ПС3 а игрите што стварно заслужуваат да бидат купени (BF, COD) ќе ги купувам за ПЦ.
Па да имаш право. Не се сите лејм, само 95%Ам така е кога фрлаш пари на лејм ФПС игри
ААААААААААААААААААААААААА брат ај дојди летоска до Скопје да ми ја дадеш Heavy Rain !!Support the developers
Иначе 1000 денари дадов за портал 2, сеуште не ми е стигната, али 1000 денари вреди играта и тоа како. Ќе ги земаш ексклузивите и готово. Heavy Rain and stuff. Сега планирам Heavy Rain да ја порачам 1000ка е на zavvi