Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
luge edno prasanje? sakam da naracam ps3 slim 250gb i me interesira dali moze da mu napravam jailbrek ili pak da si naracam 120 ka?
Sony PlayStation 3 Slim (250GB) + God of War III (PS3) yeeeeeeeeee
Сефир, шо играш моментално и како е? Иначе не ризикувај со 24/7 уклучена конзола, поубо да му дајш на драган 3000 денари, отколку да ризикуваш 20 илјади денари.
luge edno prasanje? sakam da naracam ps3 slim 250gb i me interesira dali moze da mu napravam jailbrek ili pak da si naracam 120 ka?
Sony PlayStation 3 Slim (250GB) + God of War III (PS3) yeeeeeeeeee
Ќе се запалат циганите коа ќе ти ја земат кутијата од канта :pos2::pos2:
Јас на секое парче електроника му ја чувам кутијата, упатствата, дисковите итн. Крева вредност кога ќе го продаваш на старо.
На arenabg почна да вире од Пс3 игри.
Heavy Rain 18 гига
Mafia 2 7 гига
Infamous 7 giga
Отрпилика се до 7 гига, има експузиви и над 20 гига.
Не сум во тек бидејки одамна не сум бил на нет,знаци го хакнаа конецно пс 3 и сега нека ми објасни некој се симинјаат пиратски игри од нет ,се режат ли???
Не сум во тек бидејки одамна не сум бил на нет,знаци го хакнаа конецно пс 3 и сега нека ми објасни некој се симинјаат пиратски игри од нет ,се режат ли???
Да хакнат е и може да се игра пиратски игри ама само у хардиск немозе да се снимаат уште а и нема потреба...
Фала за инфото. А колку пари е хакнат пс 3 и колку пари е една игра и кај може да се набави кај нас?
Да хакнат е и може да се игра пиратски игри ама само у хардиск, немозе да се снимаат уште а и нема потреба...
Само у хард диск МОРА да се снимаат, инаку нема друг избор.