TheTimi
Veni Vidi Vici
- Член од
- 11 јануари 2010
- Мислења
- 768
- Поени од реакции
- 37
Погледнете го огласов:
http://www.pazar3.mk/ViewItem.aspx?itemId=910981
http://www.pazar3.mk/ViewItem.aspx?itemId=910981
Ајде создравје да го користишКонечно земав PS3 слимче, ама е со постар софтвер, а ако отидам онлајн ќе ми го апдејтува на 3.42.
Дали некој од вас го има фајлот за мануелен апдејт на 3.41 да ми го пушти на rapdishare или слично? Оти ми треба проверен извор, не ми се симиња од сумљиви линкови на нет.
Нејќеш да пробаш прво некоја игра онлине пред да го хакнеш ? Купи некоја прво, пример Uncharted 2 па да играме онлине. You don't know what you are missingКонечно земав PS3 слимче, ама е со постар софтвер, а ако отидам онлајн ќе ми го апдејтува на 3.42.
Дали некој од вас го има фајлот за мануелен апдејт на 3.41 да ми го пушти на rapdishare или слично? Оти ми треба проверен извор, не ми се симиња од сумљиви линкови на нет.
Дај ПСНто од другар тиМи заврши работа линкот Ert, фала многу, сега сум на 3.41.
TheTimi, поентата е - ако воопшто отидам онлајн, Sony автоматски ќе ми го апдејтира на 3.42, и ќе ја изгубам можноста за jailbreak. Моментално немам пари за да купувам игри, така да дур не се вработам негде ќе играм пиратерија. А имам другар со PS3 и со 20тина оригинали, кај него играме онлајн, само многу големо копиле е, не ги дава игрите. Деноиве стварно ќе ме изнервира и ќе му напраам demote од функцијата "другар".
Утре треба да ми дојде на гости еден другар што има HTC Hero, па ќе му праиме џеилбрејк, и нема гасење веќе, ќе ми работи 24/7 исто ко компјутерот. На нет прочачкав, луѓе го оставале и по 6-7 месеци на folding@home така да нема да му биде ништо ако си дреме со недели на XMB.
Да да. Јас зборував за игрите кои што имаат фајл поголем од 4 гига, не можеш да ги играш од екстерен. Мораш преку ФТПто да ги префрлаш во интерниот хард (тука може фајл поголем од 4 гига)Не му знам PSN акаунтот, а многу голем копук е, игра на CRT 51", 99.9% од времето го поминува офлајн и не го интересираат minis и PSN. Го молев прееска пола саат да ми ја дае GoW3 на недела дена и не попушти. Копиле бе, копиле!
Инаку на интерниот хард диск ако се инсталираат игрите нема гајле, тоа лимитацијата од 4GB е ако сакаш да инсталираш игра на екстерен хард буцнат на USB. USB уредите мора да се форматирани на FAT фајл систем за да ги препознае PS3-ката, а уствари FAT-от е оној кој не поддржува фајлови поголеми од 4 гига. Интерниот хард на PS3-ката си е во некој свој фајлсистем. Ова го дознав на потешкит начин, кога прееска пробував апдејт на фирмвер да правам и PS3 не ми го гледаше стикчето. После ми текна дека ми е форматирано во NTFS...........
Неможе да се игра онлајн ако си ја хакнеш козолата.luge edno prasanje? ako go haknam mojot ps3 dali ke moze pes 2011 original da ja igram online ili ke imam problem?
Ај честито!Неможе да се игра онлајн ако си ја хакнеш козолата.
Да се пофалам, сабајлево направив џејлбрејк и тестирав со 2 игри, работи беспрекорно. Сега со еден другар што е на оптика ставивме едно 10-15 игри да се симињаат. МУАХАХАХАХАХАХА!