Playstation 3

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Јее, најдов кабелче што одговара, од Сони апарат :)

Него аналогов како да го исклучам?

Значи не може на ФИФА да се игра со стрелите? Или само на PES може?

Значи не може на ФИФА да се игра со стрелите? Или само на PES може?

Зависи која фифа, мислам дека можеш сам да ги местиш контролите (барем можеше на World Cup 2010 демото). Види во Options.

FIFA 08, се дупнав од барање во контролите, нема нигде таква опција. Океј, седнувам да го преслушам Acid, фала ти :)

Ми стигна Eyepet еве ви клипче.....

П.С. не ми коментирајте за квалитетот на видеото и звукот...мислам кога ке видите со што го снимав ке ви биде јасно...:I

Инџој д гејм :). Ај сега снимај со Eye Camera-та кај шо играш :), зато шо нишо не се слуша хехе :).

Камерата е одлична гласот од камерата е одличен....може да закачам и тест клип да го ѕирнете..

Камерата е одлична гласот од камерата е одличен....може да закачам и тест клип да го ѕирнете..

Можеш да снимаш кај шо ја играш EyePet?? Ако може стави кај шо играш :).

A ja ima igrava za na xbox360?

Ја нема. ПС3 ексклузива е :) . Сигурен сум дека ќе направат слична со Натал. Како што може да се види од оваа игра, Eye камерата може да направи многу работи кои што ги прави Натал.

Ја нема. ПС3 ексклузива е :) . Сигурен сум дека ќе направат слична со Натал. Како што може да се види од оваа игра, Eye камерата може да направи многу работи кои што ги прави Натал.
Ок фала на одговорот. Го гледав трејлерот на Е3 сега и играва е закон,интересна е фкрај.

Кај има кај нас да се купи PS3 Slim со 120 гига хард?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom