Playstation 3

• Креатор на темата A__
  • Време на започнување

T81

The Chosen One
Член од
15 ноември 2009
Мислења
229
Поени од реакции
6
абе сеа ми викаат цеде требало, леле ќе ги заколам!

а знаеш ли зашто служи цедето?
како шо пишав погоре легачи. ЦДто служи за ти од дома да си влезеш у сметката на дебитната и сам да си префрлиш колку пари сакаш на таа интернет картичката, а тоа може и они на шалтер да префрлат или пак ако им однесеш готовина само да стават од готовината.

инаку дечки кога играте игри на РЅ 3 ги инсталирате ли на хард или стално го убацуете ЦДто??

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
инаку дечки кога играте игри на РЅ 3 ги инсталирате ли на хард или стално го убацуете ЦДто??
Иако инсталираш игра, пак мораш да го ставиш ЦДто. Кога играта дозволува инсталација, инсталирам секогаш за да не го малтретирам цд читачот.

T81

The Chosen One
Член од
15 ноември 2009
Мислења
229
Поени од реакции
6
Иако инсталираш игра, пак мораш да го ставиш ЦДто. Кога играта дозволува инсталација, инсталирам секогаш за да не го малтретирам цд читачот.
не сум побарал од каде се инсталира, го прегледав менито на играва ама не видов никаде инстал... стаса ли КРАТООООС ерт? :)

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
не сум побарал од каде се инсталира, го прегледав менито на играва ама не видов никаде инстал... стаса ли КРАТООООС ерт? :)
Немаат сите игри опција за инсталирање. Иначе Пегас бил многу мрзлив :), треба да стигне Четврток или Петок.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Едно другарче продава PES 2008 и Splinter Cell Double agent за 1500 денари, да не има некој заинтересирани? Или замена ова она :)

T81

The Chosen One
Член од
15 ноември 2009
Мислења
229
Поени од реакции
6
некој досега пробал да даунлоадира нешто од псн, и како го наплравил тоа со псн ваучер или поинаку?

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
некој досега пробал да даунлоадира нешто од псн, и како го наплравил тоа со псн ваучер или поинаку?
Да, со ПСН ваучер.

T81

The Chosen One
Член од
15 ноември 2009
Мислења
229
Поени од реакции
6
има на сендит Please be aware that this product cannot be used overseas, unfortunately it is for UK accounts only. ова нас нема да ни смета нели... мислам на УК акаунт?

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
ми го вратија сонито не направено!
- ми рекоа дека ги носеле у странство на сервис тие кој се под гаранција, и ме заебаа!!

е сеа, еден тип ми кажа дека преку self clean mode можело тоа да се направи, али пробувам цел ден никако да го извади тој звук што треба!

ова го праам цело време али џабе... е сеа има некој викаат дека ова нема везе и може да ти го оштети сонито.

знае ли некој од вас СЕРВИСЕР ВО СКОПЈЕВО ЗА СОНИ!?

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
ми го вратија сонито не направено!
- ми рекоа дека ги носеле у странство на сервис тие кој се под гаранција, и ме заебаа!!

е сеа, еден тип ми кажа дека преку self clean mode можело тоа да се направи, али пробувам цел ден никако да го извади тој звук што треба!

ова го праам цело време али џабе... е сеа има некој викаат дека ова нема везе и може да ти го оштети сонито.

знае ли некој од вас СЕРВИСЕР ВО СКОПЈЕВО ЗА СОНИ!?
Прашај во www.idc.com.mk :(

T81

The Chosen One
Член од
15 ноември 2009
Мислења
229
Поени од реакции
6
ЕрТ ај пиши уше еднаш каква е твојота картичка со која шо порачуваш пс3 игри од тутунска ли беше? кредитна, дебитна само за интернет употреба...? јас дефинитивно се откажувам од кај овие

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
ЕрТ ај пиши уше еднаш каква е твојота картичка со која шо порачуваш пс3 игри од тутунска ли беше? кредитна, дебитна само за интернет употреба...? јас дефинитивно се откажувам од кај овие
Имам порачувано и со дебитна и со кредитна (од тутунска).

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
успеав некако да нарачам :helou:
UFC, колку за проба, сеа ко ќе им влезам на GOW,Dante's Inferno,Resident Evil...

Ert, ај ти како искусен кажи ми ги одтука понатамошните инструкции???

абе ова 5 април диспач дејт, тогаш ќе ми стигне така?
па нели прво на меијл ќе ми прателе дали е успешна нарачката и дали ќе ми испратат и земат од картичка?

сеа ми пуштија меијл,

Dear blaze

Thank you for your order with Sendit.com Details of your order are listed below:

ЕРТ, готово толку?сеа треба да чекам и за три дена играта ми ја носат на врата?

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
успеав некако да нарачам :helou:
UFC, колку за проба, сеа ко ќе им влезам на GOW,Dante's Inferno,Resident Evil...

Ert, ај ти како искусен кажи ми ги одтука понатамошните инструкции???

абе ова 5 април диспач дејт, тогаш ќе ми стигне така?
па нели прво на меијл ќе ми прателе дали е успешна нарачката и дали ќе ми испратат и земат од картичка?

сеа ми пуштија меијл,

Dear blaze

Thank you for your order with Sendit.com Details of your order are listed below:

ЕРТ, готово толку?сеа треба да чекам и за три дена играта ми ја носат на врата?
Како што знам јас, dispatch е кога они ќе ја пуштат играта од кај нив, значи тогаш ќе почне испораката. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom