Playstation 3

• Креатор на темата A__
  • Време на започнување

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
USB-то никогаш не го чита под Игри. Оди на сејфот, стегни Триаголник и оди Copy . Тогаш ќе ти го прочита. (можеби си го сјебал Блу-реј читачот?) или истото се случува и со Демо игри? Напрај му БЕКАП преку Settings или Options, ќе ти зачува све. И мавни му формат или ресет то фактори дифолтс.

Едит: Епа не знам ко така, можеби хардот ти е зезнат. Пробај форматирај го, јебига сејвовите, можеш пак да вртиш игри, секако Трофеите нема да ги изгубиш.
идам бекап и ми вика дека трофеите ќе ги изгубам... потоа идам во трофеи, идам sync with server, и ете ти an error has occured (80022d11)

значи вика сејфовите ќе ги зачува а ова не.. .

copy of this saved data is not allowed ?
дали знаеш зашто неможе да се копира?

и да идам на quick или full format?
немој и OS да ми снема lol

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
идам бекап и ми вика дека трофеите ќе ги изгубам... потоа идам во трофеи, идам sync with server, и ете ти an error has occured (80022d11)

значи вика сејфовите ќе ги зачува а ова не.. .

copy of this saved data is not allowed ?
дали знаеш зашто неможе да се копира?

и да идам на quick или full format?
немој и OS да ми снема lol
Хммм чудно што не ти се прави и Sync :S . Стварно не знам што може да е проблемот, можеби јебнат е хардот како што реков претходно. Стреси му фул формат.:toe:

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Хммм чудно што не ти се прави и Sync :S . Стварно не знам што може да е проблемот, можеби јебнат е хардот како што реков претходно. Стреси му фул формат.:toe:
џабе, напраив прво quick па после чекав 3 ипол саати за да се напраи фул формат...
али не бива, ќе треба на сервис да го носам.... али стварно не ми е јасно како можеше така наеднаш да се поебе, ова е фабричка грешка на сите Сони 60 гигабитни...

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
џабе, напраив прво quick па после чекав 3 ипол саати за да се напраи фул формат...
али не бива, ќе треба на сервис да го носам.... али стварно не ми е јасно како можеше така наеднаш да се поебе, ова е фабричка грешка на сите Сони 60 гигабитни...
Не е фабричка :), јас имам 3 60ки купени на Launch-day во европа, и сите тераат (два беа во интернет клуб) да чукнам на дрво. Да не го имаш прегреано? каде го чуваш? има ли доволно вентилација?

T81

The Chosen One
Член од
15 ноември 2009
Мислења
229
Поени од реакции
6
GTA: episodes from liberty city излегува при крајов на месецов за РЅ3 на интернет во приордер се продава за 1700 денари. Ве буни ценава како ефтина... мислам уше не излегла играта, или не е реална оваа цена? Шо мислите вие?

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
денес го однесов на сервис, утре ми рекоа да си дојдам по него...

туку за GTA ме буни ценава стварно, јас кога ја зимав четворката беше најскапа од сите приложени игри, ме фати негде 80 евра...

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
денес го однесов на сервис, утре ми рекоа да си дојдам по него...

туку за GTA ме буни ценава стварно, јас кога ја зимав четворката беше најскапа од сите приложени игри, ме фати негде 80 евра...
Стварно се чудам како можете да давате толку пари за една игра :). :kesa:

Шо било проблемот со ПС3ката?

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88

Шо било проблемот со ПС3ката?
бев на екскурзија, и имав "вишок" пари па не ми значеа толку ко од југотон да сум купил...
кога сум на одмор незнам да штедам, а башка беше релативно нова, 2 недели :wink:

не ми кажаа, само го оставив, ми рекоа најкасно до петок, а за дупла несреќа и писито треба да го носам утре :nesvest:

T81

The Chosen One
Член од
15 ноември 2009
Мислења
229
Поени од реакции
6
која цена е добра ? кажи ако има негде поефтино да земеме у план ми се assassins creed 2 batman AA i gta episodes from LC

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
која цена е добра ? кажи ако има негде поефтино да земеме у план ми се assassins creed 2 batman AA i gta episodes from LC
Милион пати постирав линкови каде што можете да купувате игри.

T81

The Chosen One
Член од
15 ноември 2009
Мислења
229
Поени од реакции
6
на сендит.ком, му пишав на еден шо имаше оглас за игри и ми врака маил човекот дека сите игри му се неотпакувани 100% нови и ги дава по 3900 денари без разлика на насловот, стварно не се нормални

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
на сендит.ком, му пишав на еден шо имаше оглас за игри и ми врака маил човекот дека сите игри му се неотпакувани 100% нови и ги дава по 3900 денари без разлика на насловот, стварно не се нормални
Каков оглас бре? лол, Сендит ти е продавница море.

T81

The Chosen One
Член од
15 ноември 2009
Мислења
229
Поени од реакции
6
сендит го пишав како одговор на твојот пост погоре а ова за огласот беше од пазар3

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
сендит го пишав како одговор на твојот пост погоре а ова за огласот беше од пазар3
Аха, се извинувам. Ако сакаш можам да ти нарачам за 3500 :).

T81

The Chosen One
Член од
15 ноември 2009
Мислења
229
Поени од реакции
6
утре одам у банка ставам некој денар на картичка и ке пробам за 1в пат да порачам од сендит, ке ја порачам GTA:LCS, се надевам нема да заебам нешто па да ми стаса некое плико со ударна содржина :)

Kajgana Shop

На врв Bottom