Да бе се наоѓа, ќе крадиме обложувалнициIskreno ne vervav deka ps3 ke bidi haknat. Bravo,bravo...Joey abe se naoga i za to lek...
Не е хакнат PS3, само hypervisor е хакнат кој е само првиот чекор од заштитата и самиот автор кажува дека ќе биде МНОГУ тешко комплетно да се хакне :nenene:Ако го хакнат како што треба пак би ни било скапо. Ќе треба да се реже на блу реј . Мене не ми е јасно зошто толку време им требеше :smee:
Пишува дека ќе може да се играат пиратски игри, тоа вајда е доволно.Не е хакнат PS3, само hypervisor е хакнат кој е само првиот чекор од заштитата и самиот автор кажува дека ќе биде МНОГУ тешко комплетно да се хакне :nenene:
http://geohotps3.blogspot.com/
Ако некој има игри што му се за продавање нека пише на ПП
Ја барам UNCHARTED 1 i SOULCALIBUR IV.
Pa ke mozi ama znajs kolku pari treba da dajs za da dojdis do piratska igra..Пишува дека ќе може да се играат пиратски игри, тоа вајда е доволно.
Како што најави типацот што го "наводно хакнал" ке биде можно за година до две, па до тогаш можда и ке биде исплатливо да се копира PS3 игра, а за сега дефинитивно НЕ!Пишува дека ќе може да се играат пиратски игри, тоа вајда е доволно.
Неможеш да си направиш нов ПСН? Совет за другите секогаш да се пишите како англичани или американци...:smir:за оние кој имаат ps3 -
бидејќи ја нема Македонија како апликант за Плејстејшн нетворк се стаив ко Татар(се каам) и ми вика дека не е достапен сервисот во таа земја?
- вас како ви е?
и сеа неможам демо игри да играм.. .
Хммм... Чекај сега, не ти се пушта играта или? Ако можеш да влезиш во главното мени (XMB) оди Backup стави некое УСБ, и зачувај ги сите сејвови, и пушти му Restore PS3 System (ili Factory defaults како беше).беља направив!
дур си играв нешто ми се фризна играта/екранот и на ps копчето во менито ја изгасив играта... почекав неколку секунди али не ја пројавуваше играта, не ја читаше... го рестартирав али џабе!
потоа пробав и со -
Restart System
Restore Default Settings
Restore File System
Rebuild Database
System Update
све пробав освен Restore PS3 System !
бидејќи знам дека тоа комплетно ќе избрише све што иам сочувано...
проблемот е софтверски и многу луѓе се жалат на ова... пребарав све али ништо непомага!
ако случајно знае некој како да се справи, be my guest!
не не, во ред си е сонито, игрите не ги чита, тоа е најчестиот проблем кај сопствениците на пс3.Хммм... Чекај сега, не ти се пушта играта или? Ако можеш да влезиш во главното мени (XMB) оди Backup стави некое УСБ, и зачувај ги сите сејвови, и пушти му Restore PS3 System (ili Factory defaults како беше).
USB-то никогаш не го чита под Игри. Оди на сејфот, стегни Триаголник и оди Copy . Тогаш ќе ти го прочита. (можеби си го сјебал Блу-реј читачот?) или истото се случува и со Демо игри? Напрај му БЕКАП преку Settings или Options, ќе ти зачува све. И мавни му формат или ресет то фактори дифолтс.не не, во ред си е сонито, игрите не ги чита, тоа е најчестиот проблем кај сопствениците на пс3.
абе брат и ја знам на тој начин(иако не ветува дека повторно ќе проработи), пробав и така но некој сејфови не можат да се копираат... а неможам да најдам на нет комплетни сејфови за да ги копирам...
and worst of all, usb-ето ми го чита во сите подфолдери освен во најбитното ИГРИ!!
до пред 2-3 саата бар го читаше, сеа ни тоа!
стварно сум збунет и незнам шо е работава:zid::icon_conf:shok::angry2::kez::lud::ija::raz::icon_eek::nesum::uvo::nesvest::jaj: