Фан клуб: Работнички

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110

Nie znaci "krademe" ritmovi ne tekstovi,i toa od stranski grupi a ne od najlutiot rival,kako sto e vo slucajot so cpb.Kako mozes nesto da kazes za "od gjorce petrov do zeleznicka" koga pesnata vo mkd stana brend i sekoja navivacka grupa ja pee.Potoa marsot kako ritam e kraden samo a peenjeto e nase,dodeka drugite grupi od mkd ja prepeaa so nas tekst,Vo posledno vreme definitivno FAMILY AERODROM vadi vrv pesni,za razlika od nekoj.I dosta ne kopiravte e pred taa pederskata pesna na cpb.
Okolu taa pesnata "Dosta ne kopirate" greska si decko,cpb ja peea taa pesna uste od samiot pocetok pa potoa koga pocnavte da vadite vie(fa) novi pesni a cpb gi prepejuvase iskoci taa vasata...ova 100% e tocno idam poodamna na natprevari....
Za pesnata "od gorce petrov" piusav vo toj kontekst deka e ritamot e ukraden od druga grupa toa mi bese zborot inace ne vikam deka loso ste ja prepeale ili deka ne ja prepeaa skoro site navivacki grupi vo mak,marsot si e marsot dva zbora se se drugo e ritam dali ke pee nekoj napred skopje ili pusi skopje ili pusi feni isti kur e......prethodniot post mene toa mi bese zborot deka se kradat ritmovi od stranski grupi a veruj deka spored mene da ti dadat dobar tekst 10 dena ke se mucis da sostavis dobar ritam kako bi idela pesnata odkolku da dobies gotov(ukraden) ritam i za 5 saata ke napravis tekst.....

Член од
3 јануари 2008
Мислења
222
Поени од реакции
3
Nie znaci "krademe" ritmovi ne tekstovi,i toa od stranski grupi a ne od najlutiot rival,kako sto e vo slucajot so cpb.Kako mozes nesto da kazes za "od gjorce petrov do zeleznicka" koga pesnata vo mkd stana brend i sekoja navivacka grupa ja pee.Potoa marsot kako ritam e kraden samo a peenjeto e nase,dodeka drugite grupi od mkd ja prepeaa so nas tekst,Vo posledno vreme definitivno FAMILY AERODROM vadi vrv pesni,za razlika od nekoj.I dosta ne kopiravte e pred taa pederskata pesna na cpb.

Респект имате само за "Многу луѓе сакале...". Останатите ви се мање више песни што се среќаваат кај секоја група т.е. песни кои не се издвојуваат како посебни и "моќни".

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Респект имате само за "Многу луѓе сакале...". Останатите ви се мање више песни што се среќаваат кај секоја група т.е. песни кои не се издвојуваат како посебни и "моќни".
"О Господе..." ваша е така !?

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
ајде бе сеа не мрчете за песните.... горе доле сите се крадени дали од едно или од друго место... ретки се песните шо се наши/ваши авторски... може се некои преработки... голем К*РАЦ ебате беља...

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22

Kire ti nemoj mn mn gacki da kazuvas koj bil u filmovi,zaso jas ne sum knele potpisan nego ti si.Vtoro vie moze ste nedostizni,ama za ribari ne za nas zaso proksima kentauri ne e tolku dalecna ko sto sme nie za vas.
Брат па така се потпишувам зада ме препознаваат бе пола скопје ме знае така :smir:
него не ми беше тоа муабетот...

ајде баталете навивачки групи(има тема за тоа) или баталете песни ако нешто ви смета пожалете се у пријавување провокации и оставете не на раат да си ја славиме титулата

ДО СИТИ ПАРК БОЈС:

НЕ ВРАЌАЈТЕ НА НИКАКВИ ПРОВОЦИРАЧКИ ПОСТОВИ ОД ДРУГИ НАВИВАЧКИ ГРУПИ...НЕМА ШТО ДА СЕ ДОКАЖУВАМЕ НИЕ...ОДАМНА ГО ИМАМЕ НАПРАВЕНО ТОА!!!!

Член од
12 декември 2007
Мислења
572
Поени од реакции
20
Dobro aj bez raspravii pak cestito titula da ni se vrati pa vie da "provocirate" vaka ;)

Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43
Абе вие ли бевте тие...вие сте автори на се јас незнам кај се родивте толку паметни!!
Него вие продужете си да си гледате филмови од типот ране
документарци од типот видимо се у читулју и за крај палете се на
гробари и делије и гледајте повеќе филмови од типот грин стрит
хулиганс...и далеку ке стигнете...а сите знаат дека сте никој и ништо...
Еден ден кога ќе се враќаш накај дома на километар од Аеродром, и ако бидеш претепан од некој, да знаеш дека е поради овие паметни форумџиски дојави

Член од
21 ноември 2008
Мислења
30
Поени од реакции
0
Znaci vidi sega muabetov e tapa,gi krivite cpb deka kradat pesni a vo isto vreme vikate dobro i nasata pesna/ritam e ukraden ama bar od stranstvo..da mu ebam mater srbija ne e na 1000 km. od nas pa ne mozeme da otideme da nekoj derbi natprevar kaj niv pa da vidime/slusneme,ne e fora sea da kisneme na youtube da vidime sto ke izmislat novo grobari/delija i ajde da gi preemee pesnite...Sekoja cest za nekoi pesni sto ste gi prerabotile i dobro zvucat i tuka moze krivicata e kaj cpb sto od vasa prerabotena pesna smenile zbor/dva i oni sega ja peat ama vasite posledni eve da recam 10 posledni pesni se cista prerabotka od grobari/delije i drugi poznati grupi pocnuvajki so marsot,corteo,na delije pesnata racunjate na nas,ritamot na "od gorce petrov" i imase planovi da se prepee i horto magiko(ova vasi clenovi mi imaat kazano) ama taa ne e bas pesna smeni zbor/dva i ajde pej tuku treba i dovolen broj na navijaci... imate i uste nekoja prerabotka ne mi teknuva sea vo mometot... no za ralika od vas cpb imaat dobar del na pesni sto samo na nivna tribina sum gi slusnal cisto nivni izmisleni pesni 70% od tie pesni se vrtat na tribina kaj niv cela utakmica ova zboram koga ne igraat protiv mzt...

ps.drugo isto mene sto mi e mnogu smesno e onaa vasata "Dosta ne kopirate.dosta nasi pesni vie peete...." e prerabotka od pesna na cpb "ooo ve boli gazeto...." i taa na cpb e prerabotka na pesna od Nokkaut grupata ama vie im peete dosta kopirate a vasata pesna e kopiranje na ritam od cpb...ne znam no cooment...:toe: :toe:

Значи научете се да разликувате преработка од копирање, сите наши песни се преработени исто како што големите групи ги имат преработено Јужна Америка односно го имаат земено само ритамот додека текстот ни е различен.

Кога сме више кај копирањето:baeh:

Менталитет

Преведувај

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Заборави у последниот пост да им го споменеш идејниот творец на овие дела :)

nasi pesni so svojata sodrzina(tekstot),ritamot i orginalnosta se najdobri vo Makedonija barem spored mene sekoj si ima svoe mislenje.........

Aj пак напиши нешто ,само следниот пат потруди се да е точно !!!

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.194
Поени од реакции
13
Значи научете се да разликувате преработка од копирање, сите наши песни се преработени исто како што големите групи ги имат преработено Јужна Америка односно го имаат земено само ритамот додека текстот ни е различен.

Кога сме више кај копирањето:baeh:

Менталитет

Преведувај

ауууууууууууууууууууууууууууууууу !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПОСЛЕ ОВА НИ ЗБОР ДА НЕ СЛУШНАМ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: Бранко секоја чест !!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom