- Член од
- 21 мај 2008
- Мислења
- 545
- Поени од реакции
- 110
Okolu taa pesnata "Dosta ne kopirate" greska si decko,cpb ja peea taa pesna uste od samiot pocetok pa potoa koga pocnavte da vadite vie(fa) novi pesni a cpb gi prepejuvase iskoci taa vasata...ova 100% e tocno idam poodamna na natprevari....
Nie znaci "krademe" ritmovi ne tekstovi,i toa od stranski grupi a ne od najlutiot rival,kako sto e vo slucajot so cpb.Kako mozes nesto da kazes za "od gjorce petrov do zeleznicka" koga pesnata vo mkd stana brend i sekoja navivacka grupa ja pee.Potoa marsot kako ritam e kraden samo a peenjeto e nase,dodeka drugite grupi od mkd ja prepeaa so nas tekst,Vo posledno vreme definitivno FAMILY AERODROM vadi vrv pesni,za razlika od nekoj.I dosta ne kopiravte e pred taa pederskata pesna na cpb.
Za pesnata "od gorce petrov" piusav vo toj kontekst deka e ritamot e ukraden od druga grupa toa mi bese zborot inace ne vikam deka loso ste ja prepeale ili deka ne ja prepeaa skoro site navivacki grupi vo mak,marsot si e marsot dva zbora se se drugo e ritam dali ke pee nekoj napred skopje ili pusi skopje ili pusi feni isti kur e......prethodniot post mene toa mi bese zborot deka se kradat ritmovi od stranski grupi a veruj deka spored mene da ti dadat dobar tekst 10 dena ke se mucis da sostavis dobar ritam kako bi idela pesnata odkolku da dobies gotov(ukraden) ritam i za 5 saata ke napravis tekst.....