Znaci vidi sega muabetov e tapa,gi krivite cpb deka kradat pesni a vo isto vreme vikate dobro i nasata pesna/ritam e ukraden ama bar od stranstvo..da mu ebam mater srbija ne e na 1000 km. od nas pa ne mozeme da otideme da nekoj derbi natprevar kaj niv pa da vidime/slusneme,ne e fora sea da kisneme na youtube da vidime sto ke izmislat novo grobari/delija i ajde da gi preemee pesnite...Sekoja cest za nekoi pesni sto ste gi prerabotile i dobro zvucat i tuka moze krivicata e kaj cpb sto od vasa prerabotena pesna smenile zbor/dva i oni sega ja peat ama vasite posledni eve da recam 10 posledni pesni se cista prerabotka od grobari/delije i drugi poznati grupi pocnuvajki so marsot,corteo,na delije pesnata racunjate na nas,ritamot na "od gorce petrov" i imase planovi da se prepee i horto magiko(ova vasi clenovi mi imaat kazano) ama taa ne e bas pesna smeni zbor/dva i ajde pej tuku treba i dovolen broj na navijaci... imate i uste nekoja prerabotka ne mi teknuva sea vo mometot... no za ralika od vas cpb imaat dobar del na pesni sto samo na nivna tribina sum gi slusnal cisto nivni izmisleni pesni 70% od tie pesni se vrtat na tribina kaj niv cela utakmica ova zboram koga ne igraat protiv mzt...
ps.drugo isto mene sto mi e mnogu smesno e onaa vasata "Dosta ne kopirate.dosta nasi pesni vie peete...." e prerabotka od pesna na cpb "ooo ve boli gazeto...." i taa na cpb e prerabotka na pesna od Nokkaut grupata ama vie im peete dosta kopirate a vasata pesna e kopiranje na ritam od cpb...ne znam no cooment...