Фан клуб: Работнички

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Слично како со Струмица лани...

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
ауу другар јака навреда ни маана.јас пак си мислев дека вие не сметате за разбрани и гостопримливи луге,....:kesa:
Кое црно гостопримство бе обична публика да мава и пцуе по навивачи тоа ли е гостопримство....идевме и во струмица и во куманово пред неколку сезони никаде тоа се нема десено а и плус ни ги ругате играчите...топ..браво најјаки сте (NOT)

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Кое црно гостопримство бе обична публика да мава и пцуе по навивачи тоа ли е гостопримство....идевме и во струмица и во куманово пред неколку сезони никаде тоа се нема десено а и плус ни ги ругате играчите...топ..браво најјаки сте (NOT)
Чекајте малку.Влевате во Јасмин значи гостински терен.Од врата влегувате како да се е ваше и како цела сала е празна а сами сте внатре.Пцуете покажувате средни прсти кон публика.Пијани дрогирани јас незнам гестикулирате со телото ко да цело Кавадарци го наметнујте.Каков прием сакате?
Ќе ми одговориш дека тоа се нормални процедурални провокации.Па и односот на обичната публика е дел од тоа обострано провоцирање.Што очекуваш на некој ако му го покажиш прстот да дојде да ти го лапне?

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Абе таско незнаеш како стојат работите како да не го навредувам кога како што влагаме они на нас ни викаат јадете го скопски педери и така натака...и ја што да му кажам...се разбира препукување со навивачи ака обични глупаци да се закачаат зашто знаат дека полиција ке ги брани...е не иде

Член од
3 јуни 2008
Мислења
494
Поени од реакции
0
Абе таско незнаеш како стојат работите како да не го навредувам кога како што влагаме они на нас ни викаат јадете го скопски педери и така натака...и ја што да му кажам...се разбира препукување со навивачи ака обични глупаци да се закачаат зашто знаат дека полиција ке ги брани...е не иде
а случајно кога одевте порано во јане сандански да не ви постилаа црвен килим и ви давааа вечера.не е тоа работата другар финтата е што се бориме за шампионската тутула и двата тима..затоа има такви работи..

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
а случајно кога одевте порано во јане сандански да не ви постилаа црвен килим и ви давааа вечера.не е тоа работата другар финтата е што се бориме за шампионската тутула и двата тима..затоа има такви работи..
Тоа е цивилизиран народ ние со навивачите се ругаме а не со публиката и не треси...и со мзт сме се бореле за титула...а вие не се споредувајте со мзт пошто немате ни м од тоа

Член од
3 јануари 2008
Мислења
222
Поени од реакции
3
paraglajder ти си еден искомплексиран кретен кој будно следиш се што се случува во КК Работнички и CPB за одма после да дојдеш на форум и да почнеш да ги замараш сите со своите малоумни постови во кои од километар се познаваат комплекси. Глупаво од Тони што го треснал тоа и може било у афект, ама не значи тоа дека можеш да ни ги правиш балони на сите на форумов! Плус, само тие што БЕА на натпреварот знаат дека се друго останато е вистина (одредена група позади клупата на Работнички која нон стоп вршеше притисок и сред еден тајм аут почнаа да лупаат по плексигласот додека ЕДНИОТ полицаец што ги чуваше, ги молеше да престанат (АЛО БРЕЕЕЕ!!! кај нас за пцуење ни се закануваат со празнење на трибина, а камоли ова да праиме!!!), СВИЊАТА ДЕБЕЛА КАВАДАРЕЧКА со своите другари беа распространети долж аут линијата и само што не влегоа у терен баш во моментите кога судиите ги напраија клучните грешки и Огнен од притисок испоутиња шанси кои во текот на натпреварот ги подогуваше; и ред други работи!)

ПС: престани да ги следиш нашите грешки и почни да обрнуваш внимание на својот тим кој само што не се распаднал. :wink:

@ МАРКО МЗТ:

модератор не те ставија за да ги бришеш и модерираш пораките на навивачите/симпатизерите на Работнички, а сите други да ги оставаш. :wink:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Другар ај ти пополека со тиа муабет ниви-миви да не земам да пишам и јас хомосексуални заебанции за тебе ОК?

Оф море мајко ....

Фени-Работнички никогаш нема да биде како Работнички-Мзт дуелите ?

Сте дошле 2 пати до Скопје по 50 души и ајде *вечно дерби* као Звезда/Партизан да играат ебате ... Со кое минато сте вие бе ?

едитирано од модератор... мислам дека се јасни правилата...да не се повтори

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Си заработи опомена за навредата кон членот
Mаркус гледај малце од друг аспект......разгледај убаво
што како прво кој поттикнува на тоа..после давај опомени

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
Оф море мајко ....

Фени-Работнички никогаш нема да биде како Работнички-Мзт дуелите ?

Сте дошле 2 пати до Скопје по 50 души и ајде *вечно дерби* као Звезда/Партизан да играат ебате ... Со кое минато сте вие бе ?

Да се разбереме ...Не мора да си сељак за да работиш на нива така ?
Беше кажано во афект поради ГЛУПАВОСТА на твојот предходен пост (читај горе)

+

Повеќе беше смешно него навредливо ... крај-краева да не нема ниви во Кавадарци ? Не се пали одма џа , бу !

За педери збори што сакаш ....Човек треба стварно да има сериозни проблеми со себе за да се навреди на форум.:smir::smir:
1. Ти и имаш сериозни проблеми со разбирањето на некои работи затоа што има правила во врска со пишењето навреди на овој форум без разлика дали некој ги свака озбилно или не. Не ми е јасно зошто сеуште те толерираат модераторите, бидејки ако земам јас да те нарекувам теле, ке треба да отепаме две страни со навреди тука, и?

2. Да има ниви во Кавадарци. И? Исто така ја имаме и една од нај убавите спортски сали во Македонија. Вашата спортска сала е меѓу нај мизерните на Балканот, а дефинитивно нај мизерна во Македонија. Се надевам дека нема да заврне денес за да може да се одигра надпреварот.

Додуша ви предлагам начисто да го урнете покривот и да се играат надпреварите под отворено небо како тенис, пошто и онака стои за украс, да не почнам да ги опишувам другите мизерни детали во вашата шта... сала.

3. Ме боли стојко за Работнички-МЗТ нај искрено. Како и за историјата на Работнички. Кавадарци одсекогаш имал кошаркарски клуб и е 30000-40000 па пак има произведено и ке произведува безброј кошаркарски таленти но да не завлегуваме таму.

4. Ова ваше плачење за предходниот надпревар ке остане запаметено како една од нај бизарните случки во мак баскетот, крунисано со блескавиот настап на

:helou:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
paraglajder ти си еден искомплексиран кретен кој будно следиш се што се случува во КК Работнички и CPB за одма после да дојдеш на форум и да почнеш да ги замараш сите со своите малоумни постови во кои од километар се познаваат комплекси. Глупаво од Тони што го треснал тоа и може било у афект, ама не значи тоа дека можеш да ни ги правиш балони на сите на форумов! Плус, само тие што БЕА на натпреварот знаат дека се друго останато е вистина (одредена група позади клупата на Работнички која нон стоп вршеше притисок и сред еден тајм аут почнаа да лупаат по плексигласот додека ЕДНИОТ полицаец што ги чуваше, ги молеше да престанат (АЛО БРЕЕЕЕ!!! кај нас за пцуење ни се закануваат со празнење на трибина, а камоли ова да праиме!!!), СВИЊАТА ДЕБЕЛА КАВАДАРЕЧКА со своите другари беа распространети долж аут линијата и само што не влегоа у терен баш во моментите кога судиите ги напраија клучните грешки и Огнен од притисок испоутиња шанси кои во текот на натпреварот ги подогуваше; и ред други работи!)

ПС: престани да ги следиш нашите грешки и почни да обрнуваш внимание на својот тим кој само што не се распаднал. :wink:

@ МАРКО МЗТ:

модератор не те ставија за да ги бришеш и модерираш пораките на навивачите/симпатизерите на Работнички, а сите други да ги оставаш. :wink:

За навреди знаеш што следува па затоа и си добил казна...
За мојата работа ако сакаш да се жалиш немаш ама ни еден грам вистина пошо бришев постови и од двете страни, немој да мислиш дека тоа што сум јас за МЗТ дека тебе ќе те стави во подредена состојба...

Mаркус гледај малце од друг аспект......разгледај убаво
што како прво кој поттикнува на тоа..после давај опомени
Крив е тој што провоцира, тачно...Али крив е и тој што враќа на провокациите...Ако провоцира некој а јас не сум забележал од Х-причини , пишете ПП па ќе средиме...
Не мора да се иде по сечиј памет...

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
За навреди знаеш што следува па затоа и си добил казна...
За мојата работа ако сакаш да се жалиш немаш ама ни еден грам вистина пошо бришев постови и од двете страни, немој да мислиш дека тоа што сум јас за МЗТ дека тебе ќе те стави во подредена состојба...

Крив е тој што провоцира, тачно...Али крив е и тој што враќа на провокациите...Ако провоцира некој а јас не сум забележал од Х-причини , пишете ПП па ќе средиме...
Не мора да се иде по сечиј памет...
Марчич ама знаеш што ми смета...и не само мене на сите останати...они коа маваат такви постови безвезе и со провокации..вие само ги бришете...а некој од нашиве ако напише таков пост..одма следуваат санкции за тоа се бунам ја....како на едниот така и на другиот....
А бај д веј у постот на колегава опиум се е убаво кажано нема ништо што е провокативно него само се изјасни

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Марчич ама знаеш што ми смета...и не само мене на сите останати...они коа маваат такви постови безвезе и со провокации..вие само ги бришете...а некој од нашиве ако напише таков пост..одма следуваат санкции за тоа се бунам ја....како на едниот така и на другиот....
А бај д веј у постот на колегава опиум се е убаво кажано нема ништо што е провокативно него само се изјасни
До сеа само сум бришел и едитирал постови, и од едните и од другите...Жолт картон доби само SBEР CPB поради тоа што одма после мое бришење напиша нов пост у кој имаше само смајлиња...
Кој нема да почитува, ќе си добие заслужено...
Прво опоменуваме по ПП , па ако нема аир , не ни останува ништо друго...

Колегата твој Опиум доби казна заради тоа неговото искомплексиран кретен...

И ајде, не се занимавајте со мене или со marcus него зборете за вечерашната утакмица...

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
ајде бе овија лозариве не заебаа не идат денес на утакмица... НЕМАЛЕ АВТОБУСИ! ! !
море колку се смотани..... :kesa::kesa: :nesvest::nesvest::uvo:

Kajgana Shop

На врв Bottom