Кое црно гостопримство бе обична публика да мава и пцуе по навивачи тоа ли е гостопримство....идевме и во струмица и во куманово пред неколку сезони никаде тоа се нема десено а и плус ни ги ругате играчите...топ..браво најјаки сте (NOT)ауу другар јака навреда ни маана.јас пак си мислев дека вие не сметате за разбрани и гостопримливи луге,....:kesa:
Чекајте малку.Влевате во Јасмин значи гостински терен.Од врата влегувате како да се е ваше и како цела сала е празна а сами сте внатре.Пцуете покажувате средни прсти кон публика.Пијани дрогирани јас незнам гестикулирате со телото ко да цело Кавадарци го наметнујте.Каков прием сакате?Кое црно гостопримство бе обична публика да мава и пцуе по навивачи тоа ли е гостопримство....идевме и во струмица и во куманово пред неколку сезони никаде тоа се нема десено а и плус ни ги ругате играчите...топ..браво најјаки сте (NOT)
а случајно кога одевте порано во јане сандански да не ви постилаа црвен килим и ви давааа вечера.не е тоа работата другар финтата е што се бориме за шампионската тутула и двата тима..затоа има такви работи..Абе таско незнаеш како стојат работите како да не го навредувам кога како што влагаме они на нас ни викаат јадете го скопски педери и така натака...и ја што да му кажам...се разбира препукување со навивачи ака обични глупаци да се закачаат зашто знаат дека полиција ке ги брани...е не иде
Тоа е цивилизиран народ ние со навивачите се ругаме а не со публиката и не треси...и со мзт сме се бореле за титула...а вие не се споредувајте со мзт пошто немате ни м од тоаа случајно кога одевте порано во јане сандански да не ви постилаа црвен килим и ви давааа вечера.не е тоа работата другар финтата е што се бориме за шампионската тутула и двата тима..затоа има такви работи..
Си заработи опомена за навредата кон членотparaglajder ти си еден искомплексиран кретен
Другар ај ти пополека со тиа муабет ниви-миви да не земам да пишам и јас хомосексуални заебанции за тебе ОК?
Mаркус гледај малце од друг аспект......разгледај убавоСи заработи опомена за навредата кон членот
1. Ти и имаш сериозни проблеми со разбирањето на некои работи затоа што има правила во врска со пишењето навреди на овој форум без разлика дали некој ги свака озбилно или не. Не ми е јасно зошто сеуште те толерираат модераторите, бидејки ако земам јас да те нарекувам теле, ке треба да отепаме две страни со навреди тука, и?Оф море мајко ....
Фени-Работнички никогаш нема да биде како Работнички-Мзт дуелите ?
Сте дошле 2 пати до Скопје по 50 души и ајде *вечно дерби* као Звезда/Партизан да играат ебате ... Со кое минато сте вие бе ?
Да се разбереме ...Не мора да си сељак за да работиш на нива така ?
Беше кажано во афект поради ГЛУПАВОСТА на твојот предходен пост (читај горе)
+
Повеќе беше смешно него навредливо ... крај-краева да не нема ниви во Кавадарци ? Не се пали одма џа , бу !
За педери збори што сакаш ....Човек треба стварно да има сериозни проблеми со себе за да се навреди на форум.:smir::smir:
paraglajder ти си еден искомплексиран кретен кој будно следиш се што се случува во КК Работнички и CPB за одма после да дојдеш на форум и да почнеш да ги замараш сите со своите малоумни постови во кои од километар се познаваат комплекси. Глупаво од Тони што го треснал тоа и може било у афект, ама не значи тоа дека можеш да ни ги правиш балони на сите на форумов! Плус, само тие што БЕА на натпреварот знаат дека се друго останато е вистина (одредена група позади клупата на Работнички која нон стоп вршеше притисок и сред еден тајм аут почнаа да лупаат по плексигласот додека ЕДНИОТ полицаец што ги чуваше, ги молеше да престанат (АЛО БРЕЕЕЕ!!! кај нас за пцуење ни се закануваат со празнење на трибина, а камоли ова да праиме!!!), СВИЊАТА ДЕБЕЛА КАВАДАРЕЧКА со своите другари беа распространети долж аут линијата и само што не влегоа у терен баш во моментите кога судиите ги напраија клучните грешки и Огнен од притисок испоутиња шанси кои во текот на натпреварот ги подогуваше; и ред други работи!)
ПС: престани да ги следиш нашите грешки и почни да обрнуваш внимание на својот тим кој само што не се распаднал. :wink:
@ МАРКО МЗТ:
модератор не те ставија за да ги бришеш и модерираш пораките на навивачите/симпатизерите на Работнички, а сите други да ги оставаш. :wink:
Крив е тој што провоцира, тачно...Али крив е и тој што враќа на провокациите...Ако провоцира некој а јас не сум забележал од Х-причини , пишете ПП па ќе средиме...Mаркус гледај малце од друг аспект......разгледај убаво
што како прво кој поттикнува на тоа..после давај опомени
Марчич ама знаеш што ми смета...и не само мене на сите останати...они коа маваат такви постови безвезе и со провокации..вие само ги бришете...а некој од нашиве ако напише таков пост..одма следуваат санкции за тоа се бунам ја....како на едниот така и на другиот....За навреди знаеш што следува па затоа и си добил казна...
За мојата работа ако сакаш да се жалиш немаш ама ни еден грам вистина пошо бришев постови и од двете страни, немој да мислиш дека тоа што сум јас за МЗТ дека тебе ќе те стави во подредена состојба...
Крив е тој што провоцира, тачно...Али крив е и тој што враќа на провокациите...Ако провоцира некој а јас не сум забележал од Х-причини , пишете ПП па ќе средиме...
Не мора да се иде по сечиј памет...
До сеа само сум бришел и едитирал постови, и од едните и од другите...Жолт картон доби само SBEР CPB поради тоа што одма после мое бришење напиша нов пост у кој имаше само смајлиња...Марчич ама знаеш што ми смета...и не само мене на сите останати...они коа маваат такви постови безвезе и со провокации..вие само ги бришете...а некој од нашиве ако напише таков пост..одма следуваат санкции за тоа се бунам ја....како на едниот така и на другиот....
А бај д веј у постот на колегава опиум се е убаво кажано нема ништо што е провокативно него само се изјасни