Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
ајде бе овија лозариве не заебаа не идат денес на утакмица... НЕМАЛЕ АВТОБУСИ! ! !
море колку се смотани..... :kesa::kesa: :nesvest::nesvest::uvo:
Не верувам у тоа....нарем јас за другите незнам...не ми се верува амир така да постапи

Луѓе конечно се регистрирав и се надевам на добри односи со сите на форумов.А за вечер мислам дека Работнички ќе победи:smir:

Еј супер беше атмосферата во Парк.Подобриот победеди.Браво за ЦПБ ама и Лозари беа супер.Без навреда ама Симич пак нова глупост направи:smir:

аако некој знае кај живеат судиите нека каже ке им ги палам ќуќите , а иначе како е тој аеродромецот што го изеде и што бегаше:helou:

модератор...што сте праеле да сте праеле, не провоцирај...

аако некој знае кај живеат судиите нека каже ке им ги палам ќуќите , а иначе како е тој селодромецот што го изеде и што бегаше:helou:
Од кавадарци мислам беше...а и надвор двајца тепавме

Не ми се верува каков народ сте вие Кавадарчани бе???
Се курчите ,јадете гомна и после тоа бегаај да ве нема.УФФФ...

od kavadarci bese toj so skokna u teren, posle nego i devojcinja skokaa u terenot za da ne gi udarat.. a za nadvor neznam so se desavalo i koi gi tepale, ja ne vidov nisto

Може некој појше да објасни што се десило со публиката ?

Може некој појше да објасни што се десило со публиката ?
Беа забележани неколку ''фраери" што во Кавадарци маваа со се што им дојде на рака па неколку дечки им се пуштија на нив и едвај извлекоа жива глава.

Затоа, памет за друг пат.ВО СРЕДА СЛЕДИ ИНВАЗИЈА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a be brat pocnavme da odime nakaj nadvor i se zaletaa od cpb ja preripaa ogradata i pocna tepacka najgore prvo, pa eden drugar skokna u teren za da se spasi, pa devojcinja skoknaa u teren.... jandarite posledni stignaa i ne teraa na drugiot izlez da odime, katastrofa:tapp: pa pocnaa od cpb u teren da skokaat, brkanica... samo kazi posto gledam cesto si na forumot. Kazi mi dali nekoas ste tepale obicna publika u jane sandanski? i postiraj mu go klipot so pravilata i kodeksot za ultrasi

nadvor go tepavme eden od kavadarci posto e golem fraer vo kavadarci mava so baterii tuka so cpb maica pravi kamuflaza inace malce mu bese imase sreka dojde eden cajkan

a be romanticar bidi iskren brat koi "fraeri"? pocnate da mavate i da plukate po site, po devojcinjata so maate da ne ve mavaa i oni slucajno u kavadarci?:smir: i za u sreda neveruam deka ke vi dozvolat poveke od 2 avtobusa...

сте ги закачиле а.. убаво убаво... нека се к**чат опет... во четврток се иде(ако не грешам) има трибината да ја запалиме...

a be romanticar bidi iskren brat koi "fraeri"? pocnate da mavate i da plukate po site, po devojcinjata so maate da ne ve mavaa i oni slucajno u kavadarci?:smir: i za u sreda neveruam deka ke vi dozvolat poveke od 2 avtobusa...
Дозволени ни се 4 буса сигурно.......и да ми го поздравите шуш од зелениот упаљач шо му го дадов у глава...уффф ама ми легна упаљачот...
бај д веј ке следат и казни на ирачи од фени
како на пример незнам кој беше у таа еуфорија некој од играчиве на фени маваше накај нас со упаљач
+ испраќам и едно поздрав4е до дечкото што проба да ми избега што ми ја поткачи маицата ама добро боксченце му дадов ...нокаут

Не кењај!Ниту една девојче не беше пипнато!!!
Пипнати беа оние кои се курчеа за време на оваа и предходните утакмици.

го јадеа.. да не ги извадија лозарите порано..... имаше газот да им го изрендаме... ко шо беа сите напалени...ауууууу.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom