Секогаш доцните или...?

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
леле каснењето ми е маана која мислам дека никогаш нема да ја променам. тоа е против моја волја, ама кога и да бидам спремна на време секогаш се дешава нешто поради кое ќе закаснам...
а морам да признаам дека обично кога ќе се договорам со некој, увек малце подзакаснувам пошо неќам да чекам сама некој и луѓето да ме гледаат од страна... знам, лоша сум :nesum:

kasnenjeto e edna od rabotite sto mnogu me lutat,se trudam(i najcesto uspevam)na vreme da bidam tamu kade sto treba da sum.

Порано секогаш бев точен,па јас чекав...сега веќе мене ме чекаат:pipi:

Убаво правиш да ти кажам и јса ќе почнам така. У друштво знаеш шо праат моделите. Дур да се нашминкаат им требаат 2 саати и машки и женски. Закажан си во 9 доаѓаш 15 за 9 таму и до 10 саат чекаш. Веќе јас како вип личност ќе доаѓам у 11 и 30 за казна.

Ne docnam.
Nikogas ne sum zadocnila na uciliste,na rabota,na fakultet,na praksa,ne sum propustila avtobus...
Ama,koga sum dogovorena so luge koi sekogas docnat se natprevaruvam so niv vo docnenje i rezultatite se gore dolu izednaceni.Nekogas jas sum prva nekogas tie,nekogas zaedno,a nikogas toa ne e vo dogovorenoto vreme.
A,vakvi osobi se okolu 90% od vkupnata populacija so koja se sostanuvam.:)

Убаво правиш да ти кажам и јса ќе почнам така. У друштво знаеш шо праат моделите. Дур да се нашминкаат им требаат 2 саати и машки и женски. Закажан си во 9 доаѓаш 15 за 9 таму и до 10 саат чекаш. Веќе јас како вип личност ќе доаѓам у 11 и 30 за казна.
А може и ќе те чекаат...:)
Прашајте го Егзотик дали каснам...Али не знам што ми се дешава...Онака, како да сум проколната со вечно каснење...:)

Повеќе подранувам, ама понекогаш и задоцнувам.

Не каснам никогаш, има исклучоци некогаш ако немам време да стигнам...:).

ne docnam nikogas...sekogas porano odam...za svaki slucaj...a i da cekam ne mi smeta 5-10 min ali ne poke..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom