Секогаш доцните или...?

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
Неможам да кажам никогаш...ама глеам да бидам таму кај шо треба да бидам на време

Ретко доцнам. На училиште немав ниту еден оправдан или неоправдан за доцнење (последните 3-4 години) :wink:.

ако не се успијам, иначе гледам да не каснам многу, за собиранката дојдов во 21:15 а собиранката беше договорена од 21:30:toe:

Во принцип мразам кога ми доцнат и мразам кога јас доцнам...сеа ок не викам дека не ми се случило да задоцнам, на крај краева на секого му се случува...ама претежно не доцнам, а мн.често ми доцнат! :)

Никогаш не доцнам...секогаш се држам до времето што сум го договорил..дури доаѓам и порано...истото го очекувам и од другите...ме нервираат луѓето кои секогаш доцнат без причина..мислам дека не покажуваат доволно респект кон другите луѓе...

секогаш доцнам и се павадам дека сум близнак у хороскоп и тоа ми е морално:)
а мразам да чекам било што,и се нервирам мога ме чекаат ама тоа е,се у последен момент се праи.

Уф...Да, каснам, и тоа многу често. Знам дека ми е лоша навика, но ете, се обидувам да се подобрам. Се ми се случува пред да излезам, сум спремен, и таман да излезам ќе ми текне сум заборавил клучевите, и ајде сега додека да ми текне кај сум ги оставил...Лошо, лошо. Но на девојка ми и ветив дека ќе се сменам, и ќе се сменам!

Не секогаш ама ако каснам каснам како што треба:pos2::pos2::pos2:
Мразам да каснам ама што да се прави некогаш е толку неизбежно:toe: како и да е или ќе се најде изговор или ќе се преќути кога ти мрчат што касниш.У секој случај гледам да стигнам на време, договор си е договор

Не секогаш ама ако каснам каснам како што треба:pos2::pos2::pos2:
Мразам да каснам ама што да се прави некогаш е толку неизбежно:toe: како и да е или ќе се најде изговор или ќе се преќути кога ти мрчат што касниш.У секој случај гледам да стигнам на време, договор си е договор

леле ама лажеш....секад касниш и секад ти е изговор дека си се забораил на компјутер....:nerv: али јас кај и да одам секад сум си точна па дури и пред време...никад не ме чекаат!!!!!!

Абе јас сум секогаш спремна на време,ама увек нешто непланирано ке ми никне од земја и каснам .:toe:

не секогаш ама доцнам по некогаш:pos2:

Неретко Каснам , но битно секогаш доаѓам . Има некој на време се , ама на погрешно место ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom