Секогаш доцните или...?

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
Никогаш не доцнам.
Или идам точно навреме или не идам воопшто.
Иам некаква опседнатост со точноста,секогаш тежнеам да бидам точен до секунда,а ебено гадно се нервирам коа некој ми касни,макар тоа било и само две минути.

Sekogas se trudam da bidam tocna na dogovoreno mesto ,no epten mrzam koga moram nekogo poveke od 10 minuti da cekam togas sum infrit.Kraj na film.

Епа ми се има случувано да доцнам и по 10-15 минути,ама ми се има случувано да чекам по 30 минути.Се трудам да стасувам на време ама ако се заборавам на компјутер можам доста долго да закаснам

никогаш не каснам. стално сум точен и стално од ко памтам за мене мора да ги чекам другите да каснат :uvo:. ете денес последно 20 минути дремев :lut:

Јас порано воопшто не каснев секаде стигнував на време, некогаш и пред време. А во последно време многу каснам , скоро секогаш. Тоа е најчесто со друштвото кога треба да се чекаме негде скоро секогаш доаѓам 10 - 15 мин подоцна.

Obicno ne docnam sakam da sum tocna ama mi se ima slucuvano da docnam.Mrazam da cekam nekogo.

Па многу ретко доцнам, а кога доцнам, доцнам по 5-10 минути (15 минути во екстремни случаеви :)).

Многу ретко доцнам. Навикнат сум да чекам :)
Ако доцнам, доцнам 5-10 мин.

Tocno i jas isto gi mrazam!!!se soglasuvam so tebe!!!:):)

Ustvari oni ne kasnat zasto imale nekoja rabota hitna ,tuku onaka da se napraat pametni !!jas razbiram ednas da kasnis ali sekoj patt,neee !!!no ima i za tie nacin da se naucat!!!

Никогаш не доцнам, пред се заради себе но и заради другиот.Односно си го ценам моето време како и на тој со кого имам договорено.И на крајот, зошто се договараме во одредено време, за да во тоа време се најдеме.

Сакав да прашам на договорено место секогаш касните или пак сте точни ... или пак стигате пред време ?:motor:
Јас по обичај ...КАСНАМ.

Никогаш не каснам, цагер сум точна, ама пак мнооогу мразам некој што касни а половина од друштвото се такви така да пробувам да се навикнам ама тешко ми оде, а тоа кога некој касни го сметам за неодговорност, разбирам ако имал нешто проблем или нешто да му излегло или да ми се јави бар, ама така да ме остават извисена пола саат, макар и 10 минути збеснувам:vozbud: јас и да сакам неможам да закаснам :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom