Секогаш доцните или...?

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
Уфффф ... Јас секад каснам секаде :icon_frow Само тие што ме чекаат знаат како им е, ама веќе ме научија и јес да и они намерно каснат пак јас после нив доаѓам.Еднаш другарка си има заминато и после тоа два три пати не каснев ама знаат дека ми нема лек ... А и во школо пола од неоправдани и оправдани ми се од каснење...

П.с. знам дека тоа мнг ги нервира луѓето и мене ме нервирало во два три случаи кога јас сум чекала некој, ама и да искочам саат порано нешто ќе се деси и пак ќе каснам ...

Едитирано од модератор: Користи ја опцијата измени за да го надополниш постот.

Ауууу, НЕ, несакам да доцнам од причина што младоста ми помина во чекање на жениве и другариве, несакам да бидам еден од нив, не доцнам па макар по цена да треба да дојдам порано половина час, во животов имам задоцнето три пати се на се, и сум се извинувал најдлабоко, таков сум неможам...:nesvest:

Зависи каде.. У школо нон стоп каснам по најмалку 15 минути на прв час.. За искачање не сум таков дека покасно навечер се искача па не спијам тоа време :) И не сакам некој кога ми касни.. Не сум му каснел на никој нејкам ни да ми каснат..

Може да се каже оти каснам.. амаа нејкам да ми каснат се нервирам ка чекам :wink:

Преферирам да не доцнам, мразам да ме чека некој, доаѓам на време, гледам увек да сум и пред време на договореното, и никогаш не сум праел проблем да почекам, ама нејќам да каснам, бидејќи по дифолт ти ги нарушува одма плановите

Не каснам секогаш пазам да сум на време а поготово ако е за женско секогаш идам 10 минути порано. Не чини женско да те чека. :) Ама и ме нервираат луѓе што каснат по пола саат - саат иако не ми смета да почекам.

Зависи со кого треба да се најдам. Ако има репутација да касни, не се замарам баш премногу на време да стигнам.

Обично сите околу мене што се каснат така да и јас не се замарам многу многу

НЕ! И мразам каснење што и да е ке се излезе порано нема оправдување ептен некои хардкор ситуации:toe:

Увек доаѓам пред време и некад си се пцујам сам, али многу мрзам коа некој касни!! ептен.

Ah da, za zal sekogas kasnam! Ama mnogu mrazam da cekam (retko se slucuva) ama sepak!

не каснам речиси никогаш,нормално има исклучоци! секогаш сум 5-10 минути порано од договореното,ама.... затоа секогаш ми каснат!!! па кога ке ги додадеш моите5-10 минути подранување..... се утепувам од чекање и многу,ама многу се нервирам!!!

секогаш КАСНАМ. лоша навика знам но мене ми е како некое проклетство - кога постои и најмала шанса да стигнам на време нешто обавезно се случува и пак закаснувам...значи можеби и не сум јас крива него сила природе :nesum::wink:
п.с. за сите кои ме чекале и кои сигурно во иднина ќе ме чекаат извинете:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom