Ливадарки

• Креатор на темата Креатор на темата мкд владе
  • Време на започнување Време на започнување
Луѓе намалете со тензиите и опуштете се.
Додека е уште денов посветен на св. маченичка огнена Марија и на Марина, најдете некоја со некое од тие имиња и пуштете и се со фората: а ти дали си баш огнена ( ватрена ) како и твојата истоимена света маченичка? Да те проверам дали си жив оган на жешково време? ;)

Какви кучиња, какви ливадарки.
И јас секојдневно гледам што во живо што на фејсбук сториња како во кревет гушкаат кучиња а мене и сличните како мене не избегнуваат па и дури потценуваат и омаловажуваат.
Па не дозволувам да паднам со духот, барем нема да ми одземат хуморот.

773700138-1027124803445698-7636450348960323111-n.jpg

Не е темава за мачки ама која хистерија направи дотичната за мачката што некој конобар ја фрлил во езеро. За коментарите да не прајме муабет.

Не е темава за мачки ама која хистерија направи дотичната за мачката што некој конобар ја фрлил во езеро. За коментарите да не прајме муабет.

Претерале и они со реакцијата, ама и тој крокодилот бивало ли толку мало маче да го фрла во езеро.

Де бре!
Нема да се удави, само лекција ќе научи.
Океј и да е за лекција, не го знам човекот, малку ми е драстично прво, второ се прави ли тоа пред клиенти на таков начин. Ново време е треба да се адаптира, сега има кучкари, мачкари, хипохорндрици, вегани и ред други работи дојдени од запад.

Океј и да е за лекција, не го знам човекот, малку ми е драстично прво, второ се прави ли тоа пред клиенти на таков начин. Ново време е треба да се адаптира, сега има кучкари, мачкари, хипохорндрици, вегани и ред други работи дојдени од запад.
Искрено преку тасета, ионака јадат само треви и мрсат муда што колку калории има и зошто. Бар ќе си направат селекција на клиентела. Ќе идат луѓе што сакаат да каснат и да пивнат, не да сликаат една марула со пола јајце од дваес агли :toe:

Искрено преку тасета, ионака јадат само треви и мрсат муда што колку калории има и зошто. Бар ќе си направат селекција на клиентела. Ќе идат луѓе што сакаат да каснат и да пивнат, не да сликаат една марула со пола јајце од дваес агли :toe:
Е да, ама ете сега го плукаат келнерот и местото индиректно преку социјални мрежи.

Е да, ама ете сега го плукаат келнерот и местото индиректно преку социјални мрежи.
За некои како мене тоа е реклама за местото.
Реално и јас чувам мачки, ама не и да ми се качуваат на глава.

За некои како мене тоа е реклама за местото.
Реално и јас чувам мачки, ама не и да ми се качуваат на глава.
Исто, претераат ли работи тепалката за муви или прскалото. Веќе само кога ќе ги видат тие страшни оружја се смируваат :D

... ливадарки во целиот свет ги има, тешко на миленците кучиња!

Back
На врв Bottom