Ливадарки

• Креатор на темата Креатор на темата мкд владе
  • Време на започнување Време на започнување
Ох леле... ти предаваш команда на "распашана команда" :rolleyes: :D

Поарно класната задолжи ја да држи ред, отколку мене...
Мене мозокот ми е сварен од 40ц во кацига :X3:

Ја евентуално:
Ne, ne, ti si toj. Vprocem da ne bese ti, naslovot na temata ke bese eden kilometar dolg, vaka ednostavno kratko i jasno livadarki.
Zato zemi priberi se i seriozno sfati si ja rabotata.
Maz si ili wot :sneaky:
P.s ne mozi na pretsedatelkata na klasot da mu se dadat takvi zadolzenija. To e isto ko lisica da ostavis red vo kokosarnikot da napravi ;)

Има една стара: "рани куче да те лае".

Дојде фенел со теми како зошто сте сами и што било подобро сам или со погрешни - го искарав. Дојде другиот што уште во тема за мултикултиватори не напиша дека сите жени се курви - го искарав. Воедно, како бивш модератор - сите ги искарав дека треба да се држат до темата и дефиницијата, заканувајќи им се дека кога ти ќе се вратиш ќе биде уште полошо за нив и постирав бумерска шега за име на кучиња и деца за да се вратиме во колосек, и ова е фала што добивам на крај? Ама ај, ти си традиционален, кумот та кумот... името дал, он да ја чувал. Бог на небо, кум на земја, владе баниран.

Е сега, малку опиен од моќ, скокнав во одбрана на загрозен вид пудлици кои Роналд Мекдоналд кловнот сакаше да ги забрани а воедно и во твоја одбрана бидејќи се сеќавам како да имаше постирано слика од баш таква пудлица и пепељара до тебе во спална, нешто што само по себе одговараше на твојот профил. Еве и да сум грешка, за таков ли грев реши да фрлаш со камења по мене, тоа ли те натера да заборавиш на сѐ останато што завршив во твое отсуство? Ептен си осетлив.

Има една стара: "рани куче да те лае".

Дојде фенел со теми како зошто сте сами и што било подобро сам или со погрешни - го искарав. Дојде другиот што уште во тема за мултикултиватори не напиша дека сите жени се курви - го искарав. Воедно, како бивш модератор - сите ги искарав дека треба да се држат до темата и дефиницијата, заканувајќи им се дека кога ти ќе се вратиш ќе биде уште полошо за нив и постирав бумерска шега за име на кучиња и деца за да се вратиме во колосек, и ова е фала што добивам на крај? Ама ај, ти си традиционален, кумот та кумот... името дал, он да ја чувал. Бог на небо, кум на земја, владе баниран.

Е сега, малку опиен од моќ, скокнав во одбрана на загрозен вид пудлици кои Роналд Мекдоналд кловнот сакаше да ги забрани а воедно и во твоја одбрана бидејќи се сеќавам како да имаше постирано слика од баш таква пудлица и пепељара до тебе во спална, нешто што само по себе одговараше на твојот профил. Еве и да сум грешка, за таков ли грев реши да фрлаш со камења по мене, тоа ли те натера да заборавиш на сѐ останато што завршив во твое отсуство? Ептен си осетлив.
Abe mozese da napises samo nemas ni blagodaram namesto kilometarski post :) .
P.s bog prasta, Vlade ne :sneaky:

Нема врска ливадарството со убавината на жената, некое психичко стање ќе да е најверојатно траума.

Запознав една женска пред месец дена, буквално Мерлин Монро у фаца, тело гром фул тајм спортови планини качување и слично, да се регистрира сега на форумот да постира слика ќе и го напунете инбоксот со колбафчиња. :pos:

Се распрашав за неа има 32 години, и 8 години е сама без дечко. Фејсбукот и е 99% со слики од буквално исто џукелче белото шо некој го постираше пред некоја страна, ова џукелче има подобар гардеробер од мене, и јаде дефинитивно подобро од мене. Една нејзина познаничка ме осети дека сум заинтересиран ми вика џабе си трошиш времето, неповратно е отидена. Дури и кога пробувам да и праам рандом муабет држи некоја чудна дистанца, како некој невидлив ѕид да има.

Ливадарството е следна гранка ако веќе и не е, од која психијатри и психолози ќе тријат раце. А се повеќе и кај машки го примеќам тоа.

Кога ќе видиш машко со куче да знаеш тој е зафатен. Им го шетаме кучето на децата и жената кои решиле да земат куче ама после одредено време нив пичката ја заболе за куче па останува обврската на тебе оти жал те фаќа за животното.

Женскиот пол размислува моментално, сега во моментот да е среќна. Затоа зимаат животни па кога ќе помине меракот ја префрлуваат обврската на машкото. Е сега има маж што ќе го остави кучето на улица и ќе биде критикуван оти тоа го направил и има машко што жал ќе му падне и ќе се поврзе повеќе со животното и станува негово.

Ретко кое машко се нафатува да чува куче во стан, тоа е масло на жената.

А ако видите жена со куче таа дефинитивно е сама или разведена.
Ова е вистина, што е така, така е. :D
Збориме за мали фини кученца (како беше песната, со кученца фини ти нејќат да се дружат!).

Мажите сакаат куче во двор и да немаат обврска за шетање, хранење и сл.
Автоматски споено мислење:

Ne, ne, ti si toj. Vprocem da ne bese ti, naslovot na temata ke bese eden kilometar dolg, vaka ednostavno kratko i jasno livadarki.
Zato zemi priberi se i seriozno sfati si ja rabotata.
Maz si ili wot :sneaky:
P.s ne mozi na pretsedatelkata na klasot da mu se dadat takvi zadolzenija. To e isto ko lisica da ostavis red vo kokosarnikot da napravi ;)
Пази да не ти ги пребројам перјата следен пат кокошко низаедна. :D
Автоматски споено мислење:

Воедно, како бивш модератор
Сега ми е јасно се.

Инаку замисли, се согласувам со тебе на темава понекогаш :D

Последно уредено:
Запознав една женска пред месец дена, буквално Мерлин Монро у фаца, тело гром фул тајм спортови планини качување и слично, да се регистрира сега на форумот да постира слика ќе и го напунете инбоксот со колбафчиња. :pos:
Кажи и да се регистрира, ќе и побаеме малку у инбокс и ќе се опраи како на кутре ќе и помине.

Кажи и да се регистрира, ќе и побаеме малку у инбокс и ќе се опраи како на кутре ќе и помине.

баењето :

how it's made hotdog GIF

А што се мажите кои наутро, кога идам накај работа, со по едно-две кучиња за прошетка и нужда, ливадари?
Која мизогонија постои кај нас (и не само кај нас али да се задржам на Македонијава), чудно е.
Тука би се сложил со владе, машко самец со куче не е ливадар, не може да се поравни ситуацијата бидејќи не сме исти.

Во суштина ливадаратвото нема врска со кучето, тоа е само надворешна манифестација на длабока нереализираност на жената како мајка и обид да се канализира таа енергија кон субјектот куче.

Следствено на тоа машкото ливадарство треба да се лоцира феноменолошки во активностите кои се за нас бегство од личната нереализираност како маж.
А што е реализираност кај машки пол, треба да влеземе во детална нали анализа на пирамидата на Маслов и самоактуелизацијата како врвот но тоа е друга тема.

Пример е еден мој добар пријател без семејство накај 48 кој сите пари ги вложува во подобар точак и опрема.

Кога ванземаљците не посматраат од орбитата се зачудени оти жените и мажите ливадарки не се фукнале, затоа не не контактираат, не сме им јасни.

Да скратам, немам ништо против ливадарчење, значи Не за данок за кучиња и Не за бан на владе :love:!

А што се мажите кои наутро, кога идам накај работа, со по едно-две кучиња за прошетка и нужда, ливадари?
Која мизогонија постои кај нас (и не само кај нас али да се задржам на Македонијава), чудно е.
Пак ќе те цитирам... Се сеќаваш на нашите муабети во темата за Феминизам? :icon_lol:

Aj sefte prv pat da vi pisam tuka na temava zasto go pisaa na Redit i so preporaka tuka se prebaciv :LOL:

Abe so edni samo proklamirani goticarki Makedonki pravev muabet za koristenje na dejting aplikacii na telefon i sto najveke se koristele vo Makedonija a toa se Bumble i Tinder.
Ok koristev Bumble i so edno devojce se padnavme lajk i sednavme da pravime muabet, devojcevo na sliki e stvarno jaka epten i pocnavme da praime muabet za se i sesto, sto sum i koj sum, btw ona e 31 godina jas sum 28.
Najveke me nervirase u toj skroz cel chat bese sto celo vreme jas davam odgovori i prasanja a taa samo zosto ?! nesto kratko u toj stil ke pise so glupi polu zatvoreni muabeti nazad a jas i kazuvam deka sakam da patuvam, sakam muzika, sakam koncerti i jas sum polu profi muzicar i sviram amatewrski za bend eden, kaveri na Oazis i britpop od 90ti nagore svirime.

Dali e toa normalno sto taka mi se ponasa na chat i ja mrzi da pise ili da ne se zamaram poveke?
Koleskive od Redite toes goticarkive sto stvarno se ok , mi rekoa deka e toa nekoj sindrom na livadarki :LOL: i zatoa me zacesa da pisam tuka na temava

Zeni so preku 30 godini koi sami, se zalat deka maski ne znaat da napravat muabet i kako celo vreme zboruvaat samo jas i jas i ne sme gi prasuvale. Mislam ok vo takva situacija sum, ja prasuvam sto i kako e , ona celo vreme ke vrati samo odgovor samo onaka banalen kratko rabotam, od Skopje sum i zasto, mislam ne znam kako da vrzeme muabet, smesna mi e

Help?!

Back
На врв Bottom