Фан Клуб: Интер

Од Аслани тешко ќе се ослободиме со заработка. Изгледа повторно ќе се бара некоја позајмица колку да не остане во клубот.

Луис Енрике изгледа ке прифати позајмица во Рома со обевезен откуп околу 25м евра. Значи ќе ни треба уште еден бек.
Има различни информаци што би било после тој трансфер. Дека тие пари ќе одат за Џонс и ќе се бара ефтина опција за крило, нешто како Перишич.

Или тие пари се плус и ќе се вложат во Диаби или Форана од Лион со што би имале играч за игра 1 на 1 и повеќе тактички опции, нешто што одамна недостига во клубот.

18163.jpg

Еве ја моменталната состојба во тимот. Лимитот од оуктри е поставен на 200м. За да се донесе Џоунс мора да се ослободиме од Асални и некој од младите да се даде на позајмица. За џоунс веројатно ќе се тегнеме до 31 август со оглед на тоа што имаме добра преговарачка позиција. Нас не ни е толку неопходен, а ливерпул ако не го даде сега, во јануари го губи за беспари.

За лик што барем 10 пати во текот на сезоната вика: " Не ги гледам веќе, кој ги ебе" прилично ангажиран ми делуваш во претсезонскиот период. :angel:
Може да терам у пм управа,играчи ама никад не сум прекинал да го гледам Интер и никад не сум рекол дека ќе прекинам да ги гледам.
Старосват на свадба бев во Десарет во Охрид и 2 саата ги преседав во фоаје да ги гледам против Рома во времето на кузманович и компанија :)
Еве сеа сум на свадба во сабота и ќе гледам едно полувреме дома,а второ на маса ќе биде телефонот со пуштена утакмица ;)
Така да не ти држи муабетот мој незнаен комраде по интерашка линија :D

Momentalno se pregovara all in za Jones od Liverpul, ako ovoj transfer e uspesno realiziran, ima sansa do kraj na transfer periodot da se zeme eden ofanziven igrac sto moze da pokriva levo i desno no i vo napad, odnosno sto nudi poveke opcii za momentalnata formacija (diaby, fofana, niko gonzales).

Jones ako dojde, moze i omeragic od vardar da go zemat mene seedno ke mi e, timot koj i onaka moze da se kaze e kompleten, ke bide apla pokrien so dobri igraci za rotacija ako e spakuvan i Jones, sve drugo posle nego sekako ke e bonus, ama ne i do toj stepen neophodni igraci.

Isto i navodno Enrike se soglasil da odi vo Roma, pa ima sansi i ova da se realizira, vo slucaj da ne se desi, imale ponudi i od Anglija za nego, ama vo momentov prioritetot im e daden na Roma ako sakaat da go zemat seuste.

Куртис ни е, двор ни е.

Марота и Аусилио пак со кешбек, скенирање фискални и купи на рати склопија тим што на хартија треба да се прошета во Италија, а во Европа да ни се насмевнат фудбалските богови.

Back
На врв Bottom