Фан Клуб: Интер

Mnogu izgleda se krie negde aslani i misli nema da go primetat do prvi septemvri deka uste e vo inter.
Се скара со сите овој Џонс, од жена му ќе се разведе само да дојде кај нас, секој пост им го лајка на Интер инстаграм профилот. Неправда во универзумот ќе биде да не заврши кај нас ради Фратези дибекот.
Ova najrandom nesto e, od nigde nikade se resil bas u inter da saka, bogznae kako doslo do ova, grebe so meseci i toa e totalno netipicno za nekoj od Anglija pa i dete na Liverpul, a ako dojde, tret englez ke bide u ekipa pokraj Spens i Stouns a do ovaa sezona vkupno vo istorijata na klubot do sega igrale trojca anglicani, Hitchens, Ins i Jang od koi samo Ins se zadrzal tuka 2 sezoni, drugite dvajca po edna.

крвта да им ја ебам ако дадат 20мил за Енрике, нејќам ни да помислам дека се договориле за 30мил.Го гледав овој на видеа вчера, ме потсеќа на Дефрел ако го памтите, прием никаков, целиот се стегнал како у грч да игра. Кога е во ситуција да шутне мислам дека не одлучува тој каде ќе шутира, туку топката како му удира во нозете и така одбивајќи се ако влезе-влезе.
Инаку ми нема логика да лупнат за перманентен трансфер 20-30мил за Енрике кога Тотнем бара 30 за Удоги а овие го бараат на позајмица, очигледно клубовите имаат некој начелен договор за платена позајмица со право на откуп или нешто слично …

Back
На врв Bottom