Па колку ќелави пејачки познаваш ти?Ама никој досега не постираше песна која ја пее жена, сите ставивме песни каде пејат мажи.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па колку ќелави пејачки познаваш ти?Ама никој досега не постираше песна која ја пее жена, сите ставивме песни каде пејат мажи.
Ја лично само со Бритни се знам, на караоке у Лонг Плеј у Аеродром ја пеефме "у бејбе бејбе", а со Грејс Џонс праефме бело у Станица на Елен Алиен.Па колку ќелави пејачки познаваш ти?
Има една песна, Један човек и једна женаПа не знам, никаде не пишуваше пол. Пишуваше - човек. Жените се луѓе, не се животни.
Уште ја фали да ја стаам од Џудас Прист - Турбо Лавр ама таму пејачот е со коса зашто има 20 години.
Затоа идам со Хладно Пиво - Тешко је фул бити кул
Линк немам, од мобилен сум.

Исто бе брат.
Еве брат ја за тебе
П.С. Роб Халфорд ми е фејв![]()

пу пу скраја да еИсто бе брат.
Ај лав ју во духот на сексуалната ориентација на Роб Халфорд![]()

ДаааааааааСлабо песни од бркови![]()
Далеку по харизматичен Шамсо од Кекин...Дааааааааа![]()
Мењам песна. Место Хладно Пиво - тешко је фул бити кул идам со Бркови - Балкан Стар
Се рачунаA ako e luster strizen, se racuna to ili mora prirodno kjelav da bidi ?![]()
Малце има коса, ама ко за женско ќе пројде

Може да е жена секако, пишува "Човек" во насловот, секако дека се прифаќаат жени и тие се луѓе колку-толкуПесната и изведувачот се врв, ама треба нели од машки пол да е изведувачот?

И тука има малце коса ама ќе пројде