Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прв што ми падна на ум. Мислев Ема да ја постирам.
A ako e luster strizen, se racuna to ili mora prirodno kjelav da bidi ?Ок, пробав со нешто последната тема, па овој пат ќе пробам ЕПТЕН ЕДНОСТАВНО. Размислував на неколку теми, ама решив да биде оваа опција. Така да, бујрум.
Сакам да видам ќелав човек како пее.
Не, не може да е со перика, мора да е ќелав на видеото.
Може да рапува или слично, тоа се смета за пеење, у случај некој aко е пицајзла.
Ако некој е уште повеќе пицајзла и до тоооооолку не може да најде ќелав човек и сака да праша "brat sho se smeta za kelav coek be?"
Ова НЕ СЕ СМЕТА
Прегледај го приврзокот 484596
Ова, ќе го прифатиме, ок е, кај и да е ќе му падне и тоа малку што е:
Прегледај го приврзокот 484597
Овој Kajgana Song Contest е спонзориран од еден фин астерид.
ПредУпотребаВнимателноПрочитајтеГоУпатството.ЗаРизикотИНесаканитеДејстваСоветувајтеСеСоВашиотЛекарИлиФармацевт.

Па не знам, никаде не пишуваше пол. Пишуваше - човек. Жените се луѓе, не се животни.Песната и изведувачот се врв, ама треба нели од машки пол да е изведувачот?
Па не знам, никаде не пишуваше пол. Пишуваше - човек. Жените се луѓе, не се животни.
Ne e priridno kjelajca, bricena eПа не знам, никаде не пишуваше пол. Пишуваше - човек. Жените се луѓе, не се животни.