KSC #382 - Ќелав човек пее

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Ок, пробав со нешто последната тема, па овој пат ќе пробам ЕПТЕН ЕДНОСТАВНО. Размислував на неколку теми, ама решив да биде оваа опција. Така да, бујрум.

Сакам да видам ќелав човек како пее.

Не, не може да е со перика, мора да е ќелав на видеото.

Може да рапува или слично, тоа се смета за пеење, у случај некој aко е пицајзла.

Ако некој е уште повеќе пицајзла и до тоооооолку не може да најде ќелав човек и сака да праша "brat sho se smeta za kelav coek be?"

Ова НЕ СЕ СМЕТА

Прегледај го приврзокот 484596

Ова, ќе го прифатиме, ок е, кај и да е ќе му падне и тоа малку што е:

Прегледај го приврзокот 484597

Овој Kajgana Song Contest е спонзориран од еден фин астерид.
ПредУпотребаВнимателноПрочитајтеГоУпатството.ЗаРизикотИНесаканитеДејстваСоветувајтеСеСоВашиотЛекарИлиФармацевт.
A ako e luster strizen, se racuna to ili mora prirodno kjelav da bidi ? :cautious:

Песната и изведувачот се врв, ама треба нели од машки пол да е изведувачот?
Па не знам, никаде не пишуваше пол. Пишуваше - човек. Жените се луѓе, не се животни.

Па не знам, никаде не пишуваше пол. Пишуваше - човек. Жените се луѓе, не се животни.

Да така пишува.
Ама никој досега не постираше песна која ја пее жена, сите ставивме песни каде пејат мажи.
Плус човекот во отворање на темава постојано пишува во машки род, никаде не пишува во множина род па да е опфатен и женскиот пол.
А оваа е секако извонредна пеачка и песната е безвременска.
Јас лично би гласал за таа песна иако ми е измешан впечатокот околу местото на таа пејачка во овој натпревар.
Јас ставив од култна панк група од Загреб, главниот во таа група е келав а и други во таа група се келави..

Back
На врв Bottom