Amaterasu
123123113
- Член од
- 17 април 2012
- Мислења
- 1.385
- Поени од реакции
- 1.648
Види, да збориме реално колкав процент од жените постираат такви слики (со врвки)? Мислам дека тоа е екстремот. Има голема разлика од рандом слика по купачи и thurst trap (со заводливи пози, врвки, купачи 2 броја помали итн итн). Не дека овие првите не сакаат да привлечат внимание (сите жени го сакаат тоа) ама не го прават тоа главна карактеристика кај нив како што прават овие вторите.Не сум религиозен и тоа шетање голи у рајот ми е малку смешно, да го земам како факт на еволуција, не баш. И за плажа у бикини се толерира затоа што еволутивно стигнало до овие т.н. бикини, иначе се повеќе туристички земји забрануваат движење извон плажата во бикини затоа што купачите од пред 100 години и бикините денес немаат благе везе едни со други. Порано купачите биле ко цел костум сега се 2 врвки на цицките и гзот. Добро де, ете, ти биди мит бастер, фати ја твојата логика и утре иди на работа по спидо или обични купачи гол до половина на работа, ако сакаш уште појак ефект, надени крпа на себе и земи и пераи во раце, што кога може така на плажа, што да не и у сред град нели?
Се согласувам за се освен за ефектот по природен тек, затоа што сега природниот тек, особено во т.н. поразвиени земји остава многу луѓе осамени и депресивни. И тоа многу од нив се жени, но они се причината така да сум ок да го папат ефектот, ама го јадат и мажи кои сакаат само да си најдат партнерка но не можат затоа што жените сметаат дека имаат многу избор, и воедно поради тоа не сакаат да „направат компромис да се со неправилниот маж“ цитирам жена тука. Тргни го тоа внимание, и ќе замине и илузијата.
Секогаш во ново време, прашај дали нашите баби го правеле, дури и нашите мајки. Плус тоа за мене е бедно да ми извиниш, нема врска што девојка ти сега е твоја и веќе не е на пазарот, ама додека била на пазарот, баш требало ко на пазар, да извади атрибутите на виделина. Ко да купуваш продукти на пазар. Плус интернетот е вечен, денес ти е девојка ама ок ли ти е сите другари на мобилниот да имаат слики од твојата девојка со врвки само на цицките и гзот, нормално од пред врската со тебе?
Јас зборам за девојки што се сликаат во нормални купачи (кога се на море) или што се сликаат во нормална облека кога не се. Познавам еден куп жени што се сосема нормални а ставале такви слики во минатото. Во последно време гледам многу малце голи слики од било кој калибар во мојот фид, што ми соодвествува со тезата што ја имам (дека кај просечната жена, ова зависи од тоа е сингл или не).
Што се однесува до нашите баби и мајки, тогаш немало социјални мрежи ама курви секогаш имало. А да не се лажеме, голем дел од овие што ги збориш ти се такви. И тогаш имало некоја на која цело село и се имало качено, некоја што одела разголена, што се пикала кај стигне.
Разликата од порано и денес е што ваквите жени сега имаат многу поголем reach. Па ни се чини дека се многу поголем % од женската популација отколку што реално се.