Кое е твоето контроверзно мислење? (Тема 52: Тотална забрана за продажба и употреба на алкохол освен за медицински потреби и религиозни обреди)

Абе ние сме многу големи забанти и сеирџии се додека му се дешава на некои друг. Има една стара поговорка-Сто камшици по ту грб ич не болет. Еден по мојот е рамно на катастрофа. Затоа има и толку пијандури шо си ги малтретираат жените. Поради тој сомнеж-Чиви се пизда им мајчина!
Е место да се пропијат и да си ја малтретираат жената со години, а да си напраат еден крвен тест на детето, таков за татковство. Мирна глаа после, или истерај ја или остај ја на раат, тоа чистилиште у коешто живеат никако не е здраво нит нормално.

Е место да се пропијат и да си ја малтретираат жената со години, а да си напраат еден крвен тест на детето, таков за татковство. Мирна глаа после, или истерај ја или остај ја на раат, тоа чистилиште у коешто живеат никако не е здраво нит нормално.
И само така ќе се откажат од децата? Трчал се борел за него се вложили оп детево направило 17 години испаднало дека не е негово. Истотака другите две помали деца. И? Шо мислиш ако се спроведи истражување или ако ДНК тестот станит задолжителен со овај степен на неверство колку мажи ќе испадни дека гледаат туѓи деца?:cautious: Па за мажите е најопоразително општеството кое толерира или не осудува неверство. Жениве во случајов се во многу поголема предност. За просечна жена многу е полесно да изврши неверство. На просечен маж за швалерка му требаат многу пари. Ама животов е полн со апсурди така да веќе ништо не ми е чудно.

Последно уредено:
еден човек ништо не менува, дури и 10-15 деца да има. Еве Елон Маск прави по 15-20 деца, но нема фајде кога се работи за една единка. Треба сите тоа да го праат за да видиш промена. А за 10-15 години тоа ќе биде касно кога најголемиот pool на луѓе кои можат тоа да го праат веќе нема да бидат способни.

Буквално секоја промена некогаш, се случила и почнала од поединци. Не знам како може воопшто да пишуваш по темиве вака и да не приметиш дека многу често си контрадикторен.

Жениве во случајов се во многу поголема предност. За просечна жена многу е полесно да изврши неверство. На просечен маж за швалерка му требаат многу пари. Ама животов е полн со апсурди така да веќе ништо не ми е чудно.
Ko vi velev jas svalerajot da vlezi vo presmetkata za socijalna kosnicka kako trosok, vie pametni se praevte, na kino sakavte da odite, vo teatri, po restrorani da jadite skampi i oktopodi.
E na vi sega , placite deka skapo vi bilo svalerka odrzavanje. Pak pametni da se prajte :D

И само така ќе се откажат од децата? Трчал се борел за него се вложили оп детево направило 17 години испаднало дека не е негово. Истотака другите две помали деца. И? Шо мислиш ако се спроведи истражување или ако ДНК тестот станит задолжителен со овај степен на неверство колку мажи ќе испадни дека гледаат туѓи деца?:cautious: Па за мажите е најопоразително општеството кое толерира или не осудува неверство. Жениве во случајов се во многу поголема предност. За просечна жена многу е полесно да изврши неверство. На просечен маж за швалерка му требаат многу пари. Ама животов е полн со апсурди така да веќе ништо не ми е чудно.
Види прво тој тест може да се направи уште на раѓање, а второ, пак е подобро отколку како што кажуваш дека живеат. Или според тебе е подобра алтернативата, таа во која што живеат сега? Но јас лично во ваква ситуација мислам дека детете е негово иако тој не му е биолошки татко. За другото е така, се согласувам.

Види прво тој тест може да се направи уште на раѓање, а второ, пак е подобро отколку како што кажуваш дека живеат. Или според тебе е подобра алтернативата, таа во која што живеат сега? Но јас лично во ваква ситуација мислам дека детете е негово иако тој не му е биолошки татко. За другото е така, се согласувам.
Има луѓе што и не веруваат толку на медицина, со оглед на тоа што некој таму може да фалсификува резултати и слично.

Ама ако ти имаш кафеави очи, а и жена ти исто, а детето излезе со зелени, ондак следен пут поштарот загледај го у очи. :)

Има луѓе што и не веруваат толку на медицина, со оглед на тоа што некој таму може да фалсификува резултати и слично.

Ама ако ти имаш кафеави очи, а и жена ти исто, а детето излезе со зелени, ондак следен пут поштарот загледај го у очи. :)
Eh, taka lesno da se nasleduvaa zeleni oci...

Eh, taka lesno da se nasleduvaa zeleni oci...
Imav edno vreme genetika predmet na faks, i da u pravo si, uglavno se nasleduvaat geni od dvata roditeli, ama ima razni slucaji koga poveke preovladuvaat geni od edniot roditel.

A inace zeleni oci se najretki statisticki gledano i se poprijatni koga gledas u niv, namesto u plavi ili pak klise kafeavi/crni.

Back
На врв Bottom