Од 98 се спремал за улогава!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од 98 се спремал за улогава!

Go gledav pak sinoka, mnogy silen vpecatok mu ostavi pviot pat i ne veryvav prvo zosto mi vlijaese tolku, vtoro sakav da se osigyram , i treto imav vreme i 1400 denari za trosenje...Samo sto go gledav Odiseja na Imax ... Filmov me iznenadi pozitivno... Wouk elementov so crnata Helen dali 30 sekundi... Onoj masko zenskoto , glumi grcki vojnik ne Achilles 3-4 min ... I ona scena vo trajlerot so : Lets goooooo. ,ovoj cut off bese najdobar podjeb na Nolan kon celiot internet
Ima blagi nijasi na horor so pesterata... Filmot e ubav i dobar.

off.net.mk
А на IMDB и Letterboxd, NBC е сопственик?Не викам дека е лош филмот пошто не сум го гледал (не искочил на ТВ сеуште а пари не давам за него) но NBC е сопственик и на студиото што го снимало филмот и на Rotten Tomatos.

Кончаловски во 97 и Камерини во 54 колкумина Грци вклучија во филмовите? Плус и Кончаловски има црна актерка, а на Камерини освен Кирк Даглас скоро цел cast му се Италијанци. Одисеј од Италија?
А на IMDB и Letterboxd, NBC е сопственик?
Прегледај го приврзокот 483147
Прегледај го приврзокот 483148
Автоматски споено мислење:
Кончаловски во 97 и Камерини во 54 колкумина Грци вклучија во филмовите? Плус и Кончаловски има црна актерка, а на Камерини освен Кирк Даглас скоро цел cast му се Италијанци. Одисеј од Италија?
Не е ништо чудно, критичарите се левичарски настроени а филмот стана поле за кршење копја така било каква субјективност тука отиде низ вода.Повторно, не велам дека е лош филмот но тек така да го наднине Господар на Прстените не ми е верно, кога ќе го погледам за ноколку месеци (да искочи на ТВ) повторно ќе пишам и ќе дадам оценка.
Ма ние не го викаме Господар на прстените, ни јас го немам гледано. Само се потсмеваме на овие што уште неизлезен го прогласија дека ќе биде тежок флоп.Повторно, не велам дека е лош филмот но тек така да го наднине Господар на Прстените не ми е верно, кога ќе го погледам за ноколку месеци (да искочи на ТВ) повторно ќе пишам и ќе дадам оценка.
Сега го гледаат воукери и фанови на Нолан. Нема Берик да го гледа. Плус воукериве се секта се договараат редит модчиња и слични лигуши и маваат 10ки. Ова летербокс па ептен тури му кур на рејтингот, бришат ревјуа што политички не им одговараат.А на IMDB и Letterboxd, NBC е сопственик?
Прегледај го приврзокот 483147
Прегледај го приврзокот 483148
Автоматски споено мислење:
И ти лупна кец што не те праи ништо поразличен, само во друга секта.Сега го гледаат воукери и фанови на Нолан. Нема Берик да го гледа. Плус воукериве се секта се договараат редит модчиња и слични лигуши и маваат 10ки. Ова летербокс па ептен тури му кур на рејтингот, бришат ревјуа што политички не им одговараат.
Лупнав и? Мојот глас секако се губи во нивните. Јас не се собирам на редити и големи четови/групи на фб ко што прават они. Еднаш ме имаа ставено во таква група несакајќи, си пуштаат постови педерлана и иде ајде дечки сите репорт на ова, ајде дечки да му се ставиме на овој во коментари, ајде да ја поддржиме песната на мојот квир другар и слични срања.И ти лупна кец што не те праи ништо поразличен, само во друга секта.